Halvat autot

Halpa ja hyvä, onko sellaista olemassakaan? Meillä ei ole tapana kehua käytettyjä autoja täydellisiksi, mutta MS-autolla halvatkin autot ovat myyjiemme tarkastamia ja päivittäiseen käyttöön mainiosti soveltuvia. Halpojen autojen kategoriasta löydät kaikki alle 6000 euron hintaiset menopelit.

Mikäli etsit halpaa autoa ilman tahallaan piiloteltuja vikoja, olet oikeassa osoitteessa. Periaatteemme mukaisesti halvoistakin autoista saat tietää myyjiltämme kaiken olennaisen renkaiden kunnosta tiedossa oleviin tehtyihin huoltoihin, niin hyvät kuin huonotkin puolet. Lähtökohtana on, että kauttamme saat hankittua omalle kukkarollesi sopivan ja juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan auton. Edullisia autoja laitamme myös huutokauppaan.

Katso vaihtoautot

Halpa auto kevyellä rahoituksella

Myös vanhemman ja hyvin edullisen auton saat hankittua MS-auton kautta jopa ilman käsirahaa ja erittäin pienellä kuukausierällä. Lisäbonuksena kerrottakoon, että valitessasi Kevyt rahoituksen, ei sinun ole pakko ottaa autollesi kaskovakuutusta.

Useimpiin tältä sivulta löytyviin autoihin onnistumme järjestämään rahoituksen jopa alle sadalla eurolla kuukaudessa ja sehän sopii mainiosti vähän tiukempaankin budjettiin. Tähän kun lätkäisee päälle pelkän pakollisen liikennevakuutuksen, niin kuukausittaiset kulut pysyvät hyvin kurissa.

Lähtökohtana on, että kauttamme saat hankittua omalle kukkarollesi sopivan ja juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan auton.

Kevytrahoitusta tarjoamme pääsääntöisesti yli 10 vuotta vanhoihin autoihin LähiTapiola Kevyt osamaksun tai Santanderin Osamaksurahoituksen kautta. Käsirahaa et välttämättä tarvitse, mutta pienikin (noin kahden maksuerän suuruinen) käsiraha helpottaa hyväksytyn rahoituspäätöksen saamista.

Halvat hyvät vaihtoautot MS-autolta

Ecster auto suoraan omiin nimiin

Toinen hyvä rahoitusvaihtoehto halpaan autoon on Ecster Mastercard, Handelsbankenin tytäryhtiön rahoitus, jolla ostat autonkin samaan tapaan kuin ostaisit telkkarin Gigantista.

Tämä vaihtoehto poikkeaa tavanomaisesta rahoituksesta olennaisesti siten, että ostaessasi auton Ecsterillä, siirtyy auto suoraan sinun nimiisi ja maksat vain nostamaasi luottoa takaisin pienissä kuukausierissä. Tämä helpottaa esimerkiksi autosi myyntiä, jos joudut luopumaan siitä ennen kuin olet maksanut lainaa takaisin.

Lisäksi saat toki käyttöösi Ecster Mastercard-luottokortin, jolla voit myöhemmin tehdä ostoksia normaaliin tapaan lähes kaikkialla Suomessa ja ulkomailla.

Voinko ostaa halvan auton ilman luottotietoja?

Mikäli luottotietosi ovat päässeet ruostumaan, ei hätä ole välttämättä kovinkaan suuri. Meillä on parikin hyvää yhteistyökumppania, jotka myöntävät korkean riskin rahoitusta. Jos sinulla on merkintä luottorekisterissä, niin lukaise juttumme kuinka ostat auton ilman luottotietoja.

Erinomainen palvelu ja kohtuulliset hinnat. Kannatti tulla kauempaakin!

Autohaku

Näytä lisää hakukriteereitä

Autoja: 0
12