Autorahoitus jopa ilman käsirahaa

Uusi auto kertamaksulla vai käytetty auto osamaksulla? Jos jälkimmäinen vaihtoehto kuulostaa sinulle sopivammalta, olet juuri oikeassa paikassa. Autorahoitus mahdollistaa mieluisan ajoneuvon hankinnan juuri sinulle sopivilla ehdoilla. Me MS-autolla teemme rahoituksen hakemisen mahdollisimman helpoksi – täytät vain lomakkeen ja haemme alustavan luottopäätöksen puolestasi. Saat itse ehdottaa sinulle sopivaa kuukausierää ja määritämme rahoitusajan sen pohjalta.

Auton osto rahoituksella on selkeää ja turvallista. Kuukausierä korkoineen pysyy kiinteänä koko sopimuskauden ajan, joten menojen ennakointi on helppoa. Tiedät siis tarkalleen ajoneuvoosi kohdistuvat rahoituskulut.

Sopiva kuukausierä on sellainen, jonka voit maksaa ongelmitta myös yllättävien kulujen ilmaantuessa. Tämän vuoksi suosittelemme usein 60kk eli viiden vuoden mittaista rahoitusaikaa, jolloin vähimmäiskuukausierä on mahdollisimman pieni.

Autorahoitusta on luonnollisesti mahdollista maksaa myös suurempia eriä kerralla tilipussin niin salliessa. Maksamalla esimerkiksi kaksinkertaisen erän lyhenee rahoitusaika loppupäästä alkaen. Tällöin maksat myös vähemmän korkoja ja käsittelymaksuja.

Autorahoituslaskuri

Tämän esimerkkilaskurin käyttö on helppoa. Syötä vain hinta, käsiraha ja valitse haluamasi rahoitusaika, niin laskuri näyttää sinulle viitteellisen kuukausierän. Lue lisää autorahoituslaskurin käytöstä täältä.

Hinta

Käsiraha / Vaihtoauto
Laina-aika
Kuukausierä
0,00
Toimituskulu
0,00
Perustamismaksu
0,00
Käsittelymaksu
0,00
Luottohinta
0,00
Luottokustannukset
0,00
Korko
0,00%
Todellinen vuosikorko
0,00%

Käsiraha- ja maksuaikamääritykset ovat viitteellisiä.

Hae alustava luottopäätös täältä
Näytä rahoituksen tarkemmat tiedot

Hyvä tietää autorahoituksesta

  • rahoitusaika enintään 72 kk
  • käsiraha alkaen 0e (suositus 10-15%)
  • tarjolla myös kevyt rahoitus vanhempiin autoihin
  • edellytyksenä säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot
  • hoidamme kaikki paperityöt puolestasi
  • lunastamme tarvittaessa vanhan autosi loppuvelan

Autorahoituksen hyödyt

Kuvitellaanpa tilanne, että olet säästänyt 5000 euroa auton hankintaa varten. Olet säästänyt tuota summaa reilun vuoden, mutta haaveilet nyt myös romanttisesta viikonloppulomasta Pariisiin tai vaikkapa parin viikon Karibian risteilystä.

Jos käytät säästämäsi rahat kerralla autoon, voit unohtaa muut unelmat taas pidemmäksi toviksi. Toisaalta hankkimalla auton rahoituksella maksat toki autosta ajan kuluessa hieman enemmän, mutta pääset myös toteuttamaan muita unelmia säästöilläsi ilman vuoden odottelua.

Ostaessasi auton rahoituksella et myöskään tarvitse muita takaajia tai lisävakuuksia, sillä autosi toimii rahoituksen vakuutena. Auto siirtyy sinun omistukseesi, kun olet maksanut rahoituksen viimeisen erän.

Hakemalla rahoituksen myyjämme kanssa liikkeessä, netissä tai puhelimitse, saat ajoneuvon heti mukaasi kun rahoituspäätös on hyväksytty.

Autorahoituksen saamisen edellytykset

Saadaksesi rahoituksen mieluisaan menopeliin riittää se, että sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi tunnollisesti. Voit olla työssäkäyvä, yrittäjä tai eläkeläinen. Mikäli olet osa-aika töissä, voit hakea lainaa yhdessä puolison tai perheenjäsenen kanssa.

Autorahoitus on mahdollinen myös ilman vakituista työpaikkaa. Työsuhteesi voi olla toistaiseksi voimassaoleva tai määräaikainen. Mikäli olet määräaikaisessa työsuhteessa, aiempi työhistoriasi voi vaikuttaa luottopäätökseen.

Mikäli sinulla on pieni merkintä luottotiedoissa, mutta säännölliset tulot, ota suoraan yhteyttä myyjiimme. Rahoituksen saaminen ilman luottotietojakin voi onnistua, jos maksuvalmiutesi on kunnossa.

Ikäraja autorahoitukseen on tyypillisesti 23 vuotta. Mikäli olet nuorempi, tarvitset rahoitukseen rinnakkaishakijaksi esimerkiksi jommankumman vanhemmistasi tai perheenjäsenen.

Auton ostaminen rahoituksella vaatii aina hyväksytyn luottopäätöksen.

Autorahoituksen yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppaneitamme autorahoituksen osalta ovat:

LähiTapiola autorahoitus
Santander ajoneuvorahoitus
OP autorahoitus
Danske Finance autorahoitus
Svea Bank autorahoitus

Tarvittaessa tarjolla on muitakin rahoitusvaihtoehtoja. Luottopäätöksen tekee aina rahoitusyhtiö, emmekä me MS-autolla pysty vaikuttamaan luottopäätöksen tulokseen.

Autorahoitus vai autolaina?

Autorahoitus ja autolaina saattavat käsitteinä mennä helposti sekaisin. Pääsääntöisesti auton ostaminen rahoituksella on huomattavasti vaivattomampi vaihtoehto pankkilainaan verrattuna. Kokosimme vielä taulukkoon autorahoituksen ja autolainan olennaisimmat erot.