Autokauppaa sujuvasti – myös etänä! 

Ammattitaitoista ja kärsivällistä palvelua! Tuukka Turusen kanssa asioin ja hän teki kaupat minulle helpoksi, auto pihaan tuotuna. Sain apua kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa ja vaikka mutkia tulikin matkaan asiat hoidettiin puolestani niin että kaupat järjestyi. Vahva suositus tälle paikalle!!

Anna Roikonen

Etäautokaupan monet mahdollisuudet

Olemme tottuneet tekemään autokauppaa etänä ja asiakkaamme ovat myös olleet tyytyväisiä! Saatavillasi on koko 300 käytetyn auton valikoimamme. Kaikki autot on koeajettu ja tarkastettu myyjiemme toimesta, joten saat auton kunnon tietoon myös etänä. Auto voidaan käydä puhelimessa läpi puhelun ja lisävalokuvien avulla, videoesittelyllä tai ihan videopuhelulla! Helpoiten videopuhelu onnistuu WhatsAppin avulla. Keinoja on monia, voit ottaa yhteyttä toimipisteisiimme tai varata alta suoraan ajan etäesittelyyn haluamastasi autosta.

Epävakaassa tilanteessa tarjoamme edullisia autoja – edullisesti ja tarvittaessa kotiintoimituksella!

Toimi näin

  1. Valitse mieleisesi auto autohaustamme. Ole yhteydessä joko toimipisteeseemme soittamalla tai sähköpostitse, alustavalla luottohakemuksella tai varaamalla alta aika etäesittelyyn.
  2.  Saat tarkemmat tiedot sinua kiinnostavasta autosta ja sen kunnosta, sen huoltohistoriasta ja varustelusta.
  3. Valitse koeajo kotona tai kotiintoimitus.
  4. Valitse sinulle sopivin rahoitusmalli ja viimeistele kaupat etänä.

Iso kiitos MS-auto Lahteen Rikulle! Ostin elämäni ensimmäisen auton häneltä, ja asiointi sujui turvallisesti ja luotettavasti. Hinta oli reilu, ja palvelu sitäkin parempi. Sain auton Lahdesta Turkuun, ja vaikka ostinkin auton näkemättä, se oli juuri sellainen kuin oli luvattu ja kuvattu. Mitään ongelmia tai yllätyksiä ei ole tullut ilmi. Suosittelen lämpimästi kaikille.

Ulla

Varaa etäesittely

  • Auton perusteellinen tutkiminen on tärkeää vaihtoautoa hankkiessasi – näin varmistut, että kyseinen auto sopii sinulle. Nyt voit käydä etänä kanssamme auton läpi – videopuhelun avulla! Varaa sinulle sopiva aika auton etänä läpikäymiseen! Etäesittely ei tietenkään sido mihinkään, mutta tuo varmuutta auton sinulle sopivuudesta. Esittelyn jälkeen voit halutessasi pyytää auton koeajoon kotiisi ja kaupat hoituu sujuvasti etänä.