Vaihtoautot Lahti

Lahden toimipisteestä löydät kattavan valikoiman käytettyjä ja kunnossa olevia autoja. Kaupanteko kanssamme Lahdessa sujuu huoletta ja hymyssä suin.

Vaihtoautot Lahdesta helposti ja luotettavasti

MS-auton Lahden myymälässä sinua palvelevat Riku ja Miko, iloiset ja hyväntuuliset käytettyjen autojen asiantuntijat. Olitpa sitten ostohousut jalassa tai vasta pohtimassa auton vaihtamista, niin meille olet aina tervetullut käymään. Tarvittaessa voimme myös ostaa sinulle ylimääräiseksi jääneen auton.

Katso vaihtoautot

Eräs asiakkaamme kiitteli palvelua käynnin jälkeen näillä sanoin:

Lahden liikkeessä minua palveltiin osaavasti, asiantuntevasti ja rehellisesti. Ei auton ylitsekehumista tai tyrkyttämistä, jota arvostan yli kaiken. Loistavaa duunia, suosittelen ehdottomasti!

Lahden vaihtoautoista löydät lukuisia hyviä vaihtoehtoja seuraavaksi menopeliksi, olitpa sitten etsimässä perheautoa, näyttävämpää coupea tai nelivetoista maasturia kuoppaiselle mökkitielle.

Miksi ostaisit seuraavan autosi juuri meiltä?

  • Kuuntelemme toiveitasi ja toimimme nopeasti niiden täyttämiseksi
  • Emme ole taikureita, mutta autorahoituksen osaamme tarvittaessa järjestää jopa ilman käsirahaa
  • Kannamme asiaankuuluvan vastuun myymistämme vaihtoautoista
  • Kaikki autot putsataan valmiiksi niin päältä kuin sisältä, sinua varten
  • Saat kaskovakuutuksen huippuedullisena MS-Kaskona pysyvästi edulliseen hintaan!
MS-auton Lahden toimipiste vaihtoautoineen
Lahden toimipiste Renkomäessä

Mikäli olet etsimässä vaihtoautoa Lahdesta, kurkkaa kattava valikoimamme alta. Hakukoneen avulla helpotat sopivan auton löytymistä. Mikäli et syystä tai toisesta löydä mieluista autoa Lahden autoliikkeestämme, siirry etusivulle ja katso myös muiden toimipisteidemme vaihtoehdot.

Jos satut olemaan liian kaukana Lahdesta, mutta lähellä jotain muuta toimipistettämme, voimme siirtää auton sinua lähemmäksi pienellä, tapauskohtaisesti sovittavalla varausrahalla. Myyjämme kertovat mielellään lisää.

Yhteystiedot

Jussilankatu 7
15680 Lahti
0207 341 821
Avoinna: ma–pe 9–18 la 10–15

Automyynti

Riku Hakala
Automyynti / Ostot
EnglantiVenäjä
Miko Pöntinen
Automyynti / Ostot
Englanti

Autohaku

Autoja: 0