Laskutustiedot

Lataa laskutustiedot tarvittaessa tästä.

Huomioithan, että korvaamme ainoastaan korjauslaskuja, joista on myyjän kanssa etukäteen sovittu ja joista on korjaamolle korjauslupa annettu. MS-huolettoman korjauksissa laskulla tulee näkyä päivämäärä, ajoneuvon rekisterinumero, asiakkaan nimi, matkamittarin lukema sekä maininta ”MS-huoleton” maksun suoritusta varten.

Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

Verkkolaskut

MS-Auto Oy, Y-tunnus 2644383-8
Verkkolaskuosoite: 003726443838
Operaattori: Maventa, välittäjän tunnus 003721291126
Verkkolaskuosoite: Fl6956200920419453
Operaattori: EKOP (OKOYFIHH)

Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Tähän osoitteeseen voi lähettää ainoastaan laskuja.
Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.
Sähköpostilaskun osoite: invoice-26443838@kollektor.fi

  • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi). PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.
  • Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia . Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.

Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

MS-Auto Oy 26443838
PL 100
80020 Kollektor Scan

  • Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia . Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
  • Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
  • Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.