MS-Kasko

Uusi MS-Kasko on huippuedullinen kaskovakuutus, joka on suunniteltu asiakkaitamme ajatellen. Se on aivan kuten mikä tahansa kaskovakuutus, mutta sinulle huomattavasti normaalihintaa edullisempi.

Edullinen kaskovakuutus autoosi!

Voit valita kaskon laajuuden kahdesta yksityishenkilöille tarkoitetusta vaihtoehdosta: Täyskasko tai Osakasko. Kattavaan Täyskaskoon sisältyy aina mm. pysäköinti- ja eläinkolariturva. Lisäksi MS-kaskon yhteyteen myönnettävään liikennevakuutukseen saa jo viiden vuoden vahingottoman ajohistorian jälkeen täydet 80 % bonusta. MS-Kaskon omavastuu on 200 euroa.

MS-Kasko voidaan myöntää yksityishenkilön ostamaan henkilö- tai pakettiautoon.

Joko sinä keksit, miten käyttäisit autovakuutuksessa säästämäsi eurot mukavammin? Jokaisella meillä on toki omat haaveemme, mutta viikonloppuloma mökkeillen ei varmasti kuulosta yhtään hullummalta vaihtoehdolta. Varsinkin, kun voi kurvailla mökille meiltä ostamallasi uudella autolla.

 

MS-kaskon saat yksityishenkilönä lähes kaikkiin meiltä ostamiisi autoihin.

 

Saat Kaskoon bonustason 80% ja lisäksi -15% erityisalennuksen ensimmäiselle vuodelle. Lisäksi voit hyödyntää muita If:in etuja: Loistokuski, Puolisolle sama bonus ja If Etuohjelma-alennus.

 

Voit maksaa vakuutuslaskusi tuttuun tapaan useammassa erässä, nyt jopa kahdessatoista erässä!

 

Selaa vaihtoautovalikoimaa

Vahinkoilmoitukset

MS-Kaskon myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, jonka asiamiehenä MS-auto toimii. Vahingon sattuessa vahinkoilmoitukset tulee tehdä suoraan Ifin sivuilla.

MS-kasko vakuutuksen myöntäjänä ja asiakkaiden henkilötietojen rekisterinpitäjänä on If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, Y-tunnus 1602149-8. MS-auto toimii Ifin asiamiehenä.