MS-Kasko

Uusi MS-Kasko on huippuedullinen kaskovakuutus, joka on suunniteltu asiakkaitamme ajatellen. Se on aivan kuten mikä tahansa kaskovakuutus, mutta sinulle huomattavasti normaalihintaa edullisempi jatkuvalla alennuksella.

Aina edullinen kaskovakuutus autoosi!

Voit valita kaskon laajuuden kahdesta yksityishenkilöille tarkoitetusta vaihtoehdosta:
Peruskasko tai Laaja Kasko. Laajaan kaskoon sisältyy peruskaskon turvien lisäksi lasivakuutus, lunastusetu, bonusturva sekä pysäköintiturva. Alennettu hinta on voimassa jatkuvana, vähennettenynä erityisalennuksella henkilökohtaisesta Kaskon hinnasta. MS-Kaskon omavastuu on 200 euroa.

MS-Kasko voidaan myöntää yksityishenkilön ostamaan henkilö- tai pakettiautoon, joka täyttää alla olevat ehdot:

  • Auto on alle 85 000 euron hintainen
  • Auton tehot ovat alle 200 kW
  • Alle 20 vuotta vanhoihin autoihin saatavilla Laaja Kasko

Näin ollen vain kourallinen autoja kattavasta yli 300 auton valikoimastamme jää MS-Kaskon saatavuuden ulkopuolelle.

Joko sinä keksit, miten käyttäisit autovakuutuksessa säästämäsi eurot mukavammin? Jokaisella meillä on toki omat haaveemme, mutta viikonloppuloma mökkeillen ei varmasti kuulosta yhtään hullummalta vaihtoehdolta. Varsinkin, kun voi kurvailla mökille meiltä ostamallasi uudella autolla.

MS-kaskon saat yksityishenkilönä lähes kaikkiin meiltä ostamiisi autoihin.

Saat Kaskoon bonustason 70% ja lisäksi pysyvästi alennetun -15% erityisalennuksen. Lisäksi saat normaalisti LähiTapiolan keskittämisalennukset ja S-ryhmän asiakkaana S-bonuksen.

Voit maksaa vakuutuslaskusi tuttuun tapaan useammassa erässä.

Selaa vaihtoautovalikoimaa

Vahinkoilmoitukset

MS-Kaskon myöntää LähiTapiola, jonka asiamiehenä MS-auto toimii. Vahingon sattuessa vahinkoilmoitukset tulee tehdä suoraan LähiTapiolan sivuilla.

MS-kaskon palveluntarjoaja on LähiTapiolan alueyhtiöt. Autoliike MS-Auto toimii LähiTapiolan asiamiehenä. LähiTapiola toimii vakuutuksen osalta asiakkaiden henkilötietojen rekisterinpitäjänä, lisätietoja LähiTapiolan sivuilta.