Asiakaskokemukset

Tältä sivulta löydät asiakkaidemme kokemuksia kaupankäynnistä ja asionnista kanssamme. Mikäli sinäkin haluat jakaa kokemuksesi muiden luettavaksi, täytä sivun alalaidasta löytyvä lomake,niin lisäämme palautteen muiden nähtäväksi tälle sivulle.

 • Kiitettävää palvelua (Toni Verho:lta Lahti).Autoilla hinta/laatusuhde kohdillaan!

  Heikki Mielonen19.09.2021
 • Ostamani Land Rover on yllättänyt minut laadukkuudellaan. Auto on paras mitä olen omistanut. Autokauppa vakuutti minut rehellisyydellä ja hintatasolla. Kaikki hyvin.

  Lasse Niskanen13.09.2021
 • Todella loistavaa ja ammattitaitoista palvelua. Auto tuli toiselta paikkakunnalta ja oli juuri sellainen kun myyjä kertoi puhelimessa. Tuukan kanssa asiointi sujui todella hyvin. Kiitos Tuukka Turunen/MS-Auto Kotka

  Juha Mustonen03.09.2021
 • Palvelu oli ensiluokkaista ja asiallinen tarjous tuli nopeasti. Auton toimitus sujui sovitusti. Lisäksi myyjä kilpailutti vakuutukset puolestani. Voin suositella!

  Petri Koskinen01.09.2021
 • Lahden MS-Autosta saatiin hyvää palvelua autokauppaa tehdessä. Miko Pöntinen oli ystävällinen ja asiansa osaava, miellyttävä nuorimies. Meille senioreille opasti myös yksityiskohtaisesti rekisteröinnin Trafille. Kauppa hoitui yli odotusten ilman kiirettä. Kiitos Miko, olet super-kaveri. Kiitos myös Tonille joka oli kauppaa pohjustamassa Mikon vapaapäivänä. Lämpimästi suosittelen , Paavo Lehtinen

  Paavo Lehtinen25.08.2021
 • Tehtiin Hennan kanssa auton vaihtokaupat Lempäälän Ideaparkin myymälässä. Kaupanteko oli erittäin asiallista ja mukavaa. Myyjällä oli mahtava kaupanteko kyky ja otti hienosta huomioon minun näkemyksen. Suosittelen lämpöisesti jos haluatte parasta palvelua.

  Marko Viidas19.08.2021
 • Olen erittäin tyytyväinen Miko pöntisen tapaan ja ammatti taitoon käsitellä ihmisiä. Todella kuunnellaan asiakasta ja asiakas saa mukavan ja asiallisen kohtelun. Tämä asiakas taatusti palaa kun seuraavan kerran tarvetta autosta, tuhannesti kiitosta Miko ja hyvä ystävällinen porukka. Terv : Rauno Haikola 🙂

  Rauno Haikola17.08.2021
 • Palvelu oli hyvää ja kaupat kävi sujuvasti.

  Toni Laakkonen09.08.2021
 • Hienoa palvelua ja homma hoitui oikein mallikkaasti. Pelkästään positiivista palautetta tästä. Erityisesti myyjän ( Henna Anttila) kanssa asiointi oli ensiluokkaista. Suositus!!

  Jukka Tursas06.08.2021
 • Autokaupat etänä sujuivat erittäin mallikkaasti ja vaivattomasti ! Asiakaspalvelu oli ystävällistä, ja myyjän sai kiinni puhelimitse ja whatsappin kautta nopeasti ja viesteihin vastattiin myös iltasella. Uusi auto toimitettiin kotipihaan viikossa ja edellinen auto lähti vaihdossa siinä samalla. Erittäin hyvä kokemus etäkaupasta, suosittelen!

  Reeta27.07.2021
 • Törmäsin MS-Autossa erittäin hyvään palveluun. Lauri Isoviita Lempäälässä selätti kaikki vastaan tulleet ongelmat ja auto oli haettavissa Imatralta sovitusti. Iso kiitos.

  Ahti Kyllönen26.07.2021
 • Vantaan Ms-auton Tomin kanssa homma hoituu asiallisesti. Asiakkaan näkökulmasta huomaa aidon kiinnostuksen myyntiduuniin ja asiakaspalveluun. Huikea tyyppi! Kiitos.

  Miko Sarén18.07.2021
 • Aivan loistava palvelu. Auto oli sellainen kun myyjä lupasi ja kertoi. Hän kuvasi yksityiskohtaisesti kaikki viat ja jopa piennemmätkin nirhaumat autosta ja niitä ei ollut mainitsemaksi asti, mutta kuvasi kuitenkin. Voin vain suositella kyseisestä liikettä.

  Kurt Strengell07.07.2021
 • Kiitos asiallisesta ja joustavasta palvelusta MS-auto Lahti. Asiointi onnistui hienosti useassa eri kanavassa; chat, whatsapp, liike). Koeajosta auton papereihin ja toimitukseen edettiin nopeasti. Kiitos Miko, oli ilo asioida kanssasi.

  Kati09.06.2021
 • Kiitos Vantaan liikkeelle.. Autossa pari vikaa mitkä korjattiin ilman mitään kitinöitä.. Voin suositella täällä tehdään se mikä luvataan. Kiitos Sampsa Karhu. T.Pete Pälkäne

  Petri Merranmaa26.05.2021
 • Asiat sujuivat Lahden toimispisteessä Rikun kanssa hienosti ja asiallisesti. Auton huoltoyö ja rekisteröinti hoidettiin sovitussa aikataulussa. Kaikkiin kysymyksiini vastattiin joko puhelimitse tai Whatsapin kautta. Sain myös hyviä linkkejä ostamani auton kannalta olennaisille sivustoille. Pikkuisen olen huolissani työntekijöiden työajoista, kun iltamyöhäiselläkin tuli välillä postia, ja työnteon lomassa jää kuulemma ruokailukin välillä väliin... 😉 Tsemppiä jatkoon!

  Matti Piensalo10.05.2021
 • Hyvää palvelua ja kysymyksiin sain heti vastaukset. Auto tuotiin kätevästi lähimmälle toimipisteelle ja jo muutamassa tunnissa saatiin uuden auton avaimet käteen. Kiitos Jani Kähköselle reilusta ja asiantuntevasta palvelusta!

  Jari Hautala07.05.2021
 • Auton kunto hintaa nähden aivan väärin hinnoiteltu. Ostin auton viime vuonna kesällä. Autoa katsastaessa kävi ilmi, että autossa oli iso helmakotelo vika. Auton helmakoteloa oli vain korjattu jollain pakkelilla. Tästä ei mitään mainintaa kauppoja tehdessä. Muitakin vikoja autosta löytyi melkein heti ostoksen jälkeen. En ikinä enää tee tämän kyseisen firman kanssa autokauppoja.

  Juuso Inga-Maarit07.05.2021
 • Lauri Isoviidan kanssa mersu kaupat Lempäälässä! Todella asiallinen palvelu ja erinomainen asiantuntemus mersuista, Lauri hoiti vakuutukset, autoturvan ym meille tärkeät asiat mallikkaasti! t.Rekke ja Pia

  Reijo Kulju23.04.2021
 • Autokaupat sujuivat helposti ja palvelu oli ensiluokkaista. Myyjän loistavalla palveluasenteella pienet mutkatkin oikaistiin nopeasti ja uudella autolla on nyt ilo ajella.

  Paula Poutanen16.04.2021
 • MS-Auto set the bar across the board for a perfect customer experience. From the moment I reached out with a brief inquiry, Pauli J. was responsive, extremely knowledgeable, not only about the vehicle itself, but in walking me through the entire process. I had a wonderful experiene purchasing a used vehicle. The process was stress-free and pleasant. I highly recommend this dealership. 🎖🎖🎖🎖🎖

  Levi Habila13.03.2021
 • Olin etsinyt aktiivisesti juuri tätä Volvo C70 mallia. Se löytyi Imatralta itse asun Forssassa. Tässä kaupassa toteutui lupaus "etämyynnistä" 100%. Minuun otti yhteyttä Imatralta Antti J ja kertoi miten hommatoimii. Tästähän se lähti. Alusta asti kaikki piti aikataulullisesti ja kaikki asiat, jotka halusin tietää sain (nimim. Vain Volvo on SE) Nyt minulla pihalla on tämä kaupan kohde toimitettuna. Kiitos erinomaisesta asiakaspalvelusta ja luotettavuudesta. Forssa on autokaupan keskittymä, mutta uskon, että kun mun V70 tulee tiensä päähän otan yhteyttä Anttiin. Helppo ja luotettava.

  Volvon ostaja19.02.2021
 • Asiointi oli helppoa ja mutkatonta. Kaupat syntyivät nopeasti. Suosittelen!

  Jukka H20.01.2021
 • Ammattitaitoista ja kärsivällistä palvelua! Tuukka Turusen kanssa asioin ja hän teki kaupat minulle helpoksi, auto pihaan tuotuna. Sain apua kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa ja vaikka mutkia tulikin matkaan asiat hoidettiin puolestani niin että kaupat järjestyi. Vahva suositus tälle paikalle!

  Anna Roikonen13.01.2021
 • Olimme yhteydessä Panu Behmin kanssa autojutuista, ja mainitsin että tarvis oma auto myydä pois. Panu teki 10min viiveellä ostotarjouksen, joka päihitti kaikkien muiden kilpailijoiden tarjoukset. Sovittiin saman päivän aikana kaupat Panun kanssa, ja seuraavana päivänä huippumukavat kuskit tulivat hakemaan auton minulta pois työpaikalta, ja hakivat vielä talvirenkaat rengassäilöstä. Nopeeta, tarkkaa ja ammattimaista palvelua, kiitos!

  Harri Ijäs02.11.2020
 • Mukava ja helppo oli asioida ja sain todella mieleisen auton hyvään hintaan. Rahoitus, vakuutukset ja rekisteröinti onnistui kaikki samasta paikasta. Henkilökunta oli rentoa, mukavaa ja asiantuntevaa.

  Katja Kalenius02.10.2020
 • Ensimmäistä kertaa autoliikkeen kanssa autokauppaa tekemässä ja täytyy todeta että homma sujui erittäin kivasti, mutkattomasti ja nopeasti, jäi hyvä fiilis. Auto saatiin Lappeenrannasta Lahteen muutaman päivän varoitusajalla ja oli sitä, mitä luvattiinkin. Kiitos Lahti ja Miko!

  Siru29.09.2020
 • Nyt täytyy antaa täydet ⭐⭐⭐⭐⭐ palvelusta! Auto tuotiin nopeasti Vaasaan. Kaikki sovitut huollot toteutettiin. Luotettavaa, avuliasta, helppoa ja nopeaa toimintaa! Kiitos😊

  Marja-Leena Salkari28.09.2020
 • Lahden liikkeen Rikun kanssa tehtiin kauppaa. Auto oli hienosti valmiina kun menimme sitä katsomaan, ja lauantai venyi jo hieman ylitöidenkin puolelle. Silti ei tullut tunnetta että olisi kiire jo lähteä vaan kaupat hoidettiin hienosti loppuun. Voin suositella Lahden MS-autoa.

  Marko Ruusila24.09.2020
 • Todella hyvää palvelua. Sain palvelua jopa aukioloajan ulkopuolella. Suosittelen👍

  Mika Nevalainen16.09.2020
 • Loistavaa palvelua. Kaikki toimii hyvin ja nopeasti. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin ja mistään ei jäänyt mitään epäselvää.

  Saija15.09.2020
 • Erinomaista palvelua. Juha Toivonen hoiti jälkihoidon kaupoille erinomaisesti ja jaksoi hoitaa asiaa vaikka ongelmat olivat hänestä tai liikkeestä riippumattomia. Muutti kokemukseni automyyjistä totaalisesti.

  Tuomo Pihlajamaa07.09.2020
 • Olen erittäin tyytyväinen Onni Haavistolta saamaani asiantuntevaan palveluun asioidessani Lempäälän MS-auton liikkeessä. Onni Haavisto kohtasi varmalla, rauhallisella otteella, toiveita kuunnellen ja yhdessä keskustellen pääsimme tekemään hyvät kaupat. Lämpimästi suosittelen!

  Karoliina06.09.2020
 • En ole tavannut rennompaa ja asiantuntevampaa automyyjää, kuin Riku Lahdesta, kiitos. Suosittelen👍.

  Jari05.09.2020
 • Tuli auto ostettua Lappeenrannan toimipisteestä ei voi muuta kun kehua Kontisen Mikkoa loistavasta palvelusta .Mikko järjesti auton luvattuun huoltoon nopeasti ja sai samalla huollolla autoon asennettavan vetokoukunkin samasta paikasta kohtuu hintaan.5/5 jatka samaan malliin asiakaspalvelua.

  Ari Salakka31.08.2020
 • Kiitokset Rikulle, erittäin asiallista palvelua. Kaupankäynti todella sujuvaa Lahden toimipisteessä. Hyvässä hengessä saatiin kaupat tehtyä. Rikuhan vaihto maskinkin autooni ku oltiin molemmat yhtämieltä sen paremmasta ulkonäöstä orkkikseen verrattuna. Eli erittäin mukavaa toimintaa. Suosittelen... Eli jos auton vaihto/osto kiinnostaa mukavassa ja asiallisessa hengessä niin käykääpä lahden toimipisteessä. Oli meitsin toiset kaupat ms-autoiikkeessä ja hyvillä mielin mennään. Eli 6 tähteä viidestä!! 👍💪

  Timo Mäkinen28.08.2020
 • Asiat sujuivat Valentin Skvortsovin kanssa, niin kuin oli sovittu. Auton tuontikin meni hyvin. Suosittelen

  Mika Gustafsson14.08.2020
 • Kiitos Lahti, Miko ja Jarkko. Asiallista palvelua, auto nätisti sisällä esillä. Helppo katsoa ja lähteä koeajolle ja sitten kotiin. Paperihommat niin pitkälti valmiina kun vaan voi. Harvinaisen kiva asiakaskokemus, vielä tuli viesti perään, milloinka sovitut asiat tulevat minulle. Nopeaa ja helppoa.

  Pirkka Syvänoro10.08.2020
 • Vanha auto lähti kotoa ja uusi tuli tilalle suoraan pihaan. Kaikki meni sovitusti ja auto on niinkuin luvattiin. Hienoa toimintaa Panu ja Lappeenranta. Ei voi moittia.

  Sami06.08.2020
 • Aivan mahtavaa palvelua, katsoin netistä sopivan auton ja tein kaupat Pauli Jormakan hyvällä ja asiantuntevalla opastuksella. Auto toimitettiin Vantaalta kotiini Kouvolaan nopeasti ja kaikki sujui tosi helposti. Oli tosi kiva asioida ja suosittelen lämpimästi! 🙂

  Nina Parviainen25.07.2020
 • Kankaanpään Samin kanssa hierottiin viikon verran kauppoja ja ei voi kun suositella. Timanttista palvelua!

  Joni20.07.2020
 • Mahtava asiakaspalvelu!Kiitos Jarkko Pitkänen Lahti. Sain auton vkl koeajoon ja tykästyin. Rahoitus yms. Käytiin tarkasti läpi ja olen "uuden" auton tyytyväinen uusi omistaja! -Kati-

  Kati16.07.2020
 • Lahden Mikon kanssa tuli asioitua etänä, homma pelasi loistavasti, ja auto oli kuten piti, ja pikku reklamaatio hoitui upeasti ja ystävällisesti. Nyt odottelen että saadaan vielä autolle pieni fiksaus huollossa. Voin lämpimästi suositella Mikon palvelua!

  Joona Mustonen16.07.2020
 • Lempäälässä Sami Kankaanpään kanssa oli täyden kympin autokauppa ja palvelu..oli niin loistavaa👌 suosittelen kaikille tätä liikettä ja Samin kans kauppoja tekeen👍

  Marjo Fransnell11.07.2020
 • Olin myymässä autoani ja MS Auton kanssa toimiminen oli erittäin miellyttävää. Arvostin erittäin paljon avointa tapaa käydä läpi auton arvoa ja ostohintaa asiakkaan kanssa. Rahatkin tulivat tilille käytännössä heti. Voin suositella lämpimästi. Muilla liikkeillä olisi tästä paljon opittavaa asiakaspalvelumielessä.

  Petri10.07.2020
 • Olen tehnyt kyseisen autokaupan kanssa useamman autokaupan. Palvelu loistavaa ja erityiset kiitokset Olli Tapionlinnalle äärimmäisen asiantuntevasta ja mukavasta palvelusta!

  Atte23.06.2020
 • Mahtavasti hoituivat autokaupat Vantaan Sampsan kanssa. Auto oli sellainen kun kerrottiin ja hinta oli maltillinen. Lähemmäs kuukauden ajon jälkeen autoon tuli vika ja tässäkin sain apua. Tässä liikkeessä on ilo asioida kun henkilökunta on asiakaspalvelun esimerkki. Suosittelen ainakin Vantaan liikettä teille jotka vielä harkitsette auton ostoa tai vaihtoa!

  Tuomo Rinne 18.06.2020
 • Lappeenranta ja Panu B, täydet pisteet. On auton ostaminen tehty helpoksi, ei tarvitse itse kun maksaa. Yli 400 km ja tuotiin auto kotipihaan asti, väliaikatietoja tuli sopivasti, minulla kun kiire töihin. Autosta oli sopivasti puhjennut rengas tullessa joten alla oli uudet kesäkumit. Suosittelen lämpimästi.

  Kirsi Hakala16.06.2020
 • Kaikkea luvattiin mainoksessa, mikään ei toteutunut suuria lupauksia ,sekin oli pelkkää sana helinää ,olin varautunut asiaan siksi ei yllätys kaikka samanlaisia autoliikkeitä ei ole poikkeuksia

  Jari Löytönen15.06.2020
 • Todella hyvää sekä ammattitaitoista palvelua. Hetki sitten kävin autokaupat tekemässä ja sovimme, että saako peräkoukun autoon, vastaus oli että homma hoidetaan, niin todella homma hoitui: auto lähti koukun asennukseen ja samalla ilmastointihuolto tuli. Kun auton hain itselleni takaisin, niin sanoin vitsillä ompas bensa vähentynyt, niin myyjä sanoi sepä ei ole ongelma. Niin hyppäsi kyytii ja sanoi ajetaapas tankille, nuin se homma vaan pelaa ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Suosittelen liikettä hyvinkin!

  Uusi auton omistaja05.06.2020
 • Lappeenrannan Panu B:lle täydet pisteet,hoiti homman hienosti loppuun asti.Palvelu ammattimaista.

  Nina Kotkasta01.06.2020
 • Asioin Lahden liikkeessä ja kaupat tehtiin Mikon kanssa. Sain hyvää ja laadukasta palvelua. Voin lämpimästi suositella tätä liikettä ja kyseistä myyjää.

  Heidi Laaksonen18.05.2020
 • Lahden pisteen Rikulle täydet 5 tähteä! Parissa päivässä ekasta yhteydenotosta oli uusi auto alla. Palvelu oli erinomaista, kiireestä huolimatta oli homma hanskassa. Autolla ajettu ekan päivän aikana jo 300km, eikä tullut mitään yllätyksiä vastaan. Asioin takuulla jatkossakin ms-autossa!

  Anniina09.05.2020
 • Erittäin hyvät ja sujuvat kaupat Lahden Rikun kanssa. Auto tuotiin Lahdesta Hämeenlinnaan asti ja on juuri sellainen kun halusin. Paljon kiitoksia kaupoista!

  Krista Pönni09.05.2020
 • Haluan kiittää Pauli Jormakkaa, joka autoi ratkaisemaan autoon liittyviä ongelmia. Hän on paras ja tuntee työnsä erittäin hyvin. Ensi kerralla ostan auton vain Vantaalta tältä ammattilaiselta!

  Valeri Belovzorov07.05.2020
 • Todella hienoa asiakaspalvelua Lempäälässä, auto toimitettiin ja Lappeenrannasta Raumalle ripeästi. Auto oli juurikin sellainen kuin kerrottiin ja taas matka jatkuu. Kiitos ❤

  Jenni Majuri02.05.2020
 • Kiitos ms-auto Kotka ja Valtteri! Hommat meni niinkuin sovittiin ja nyt auto pelaa, hauskaa wappua! T: Hietsu

  Juha Hietanen01.05.2020
 • Auto huollettiin viimesen päälle ennen toimitusta ja asiakaspalvelu muutenkin hyvää. Kotiinkuljetus Lahteen sujui moitteetta, suositukset Lappeenrantaan!

  Elina20.04.2020
 • Erittäin hyvä palvelu Lappeenrannan MS-Autosta Panu B:llä! Sain auton toiselle paikkakunnalle heti vaivatta ja autossa tiedossa olevat viat/puutteet esiteltiin minulle yksityiskohtaisesti. Yksi ongelma paljastui jälkikäteen, mutta senkin liike hoiti todella ammattitaitoisesti kuntoon. Kerron tästä varmasti kaikille tutuille autonvaihtoa harkitseville.

  Nina14.04.2020
 • Lempäälän liikkeestä löytyi pitkään haaveilemani auto (Focus Rs) ja yhteydenotto pyynnön jälkeen ei kauaa kulunut kun Kettunen täältä jo soitteli sekä järjesti rahoituksen ja saatiinkin jo samana päivänä kaupat tehtyä, myös toimitus Lappeenrannan liikkeeseen sujui oikein mallikkaasti heti seuraavaksi päiväksi. Itse auto on upea sekä täydellisesti huollettu ja olen tähän erittäin tyytyväinen, nautinto ajella. Aurinkoista ja kaupan täyteistä kevättä koko MS-Auton henkilökunnalle ja erityiset kiitokset haaveeni toteuttamisesta myös Lappeenrantaan auton luovuttaneelle tosi ystävälliselle ja viehättävälle Heidille. Ps. Jos olisi varaa palkata niin veisin teiltä sihteerin.

  Tuomo Häkkinen14.04.2020
 • Loistava, rehellinen palvelu. Kaikki meni nappiin. Myös kaupan jälkeen sain apua pikku pulmaan. Kiitos Sampsa.

  Jonni11.04.2020
 • Olin autoon tyytyväinen, tuntuu hyvin käyvän käteen. Olen tyytyväinen kaikinpuolin saamani palveluun. Jarkon kanssa hyvät kaupat.

  Juha08.04.2020
 • Kauhean kivasti tuli Kotkan Valtterin toimesta kaupat lukittua ja eihän tässä voi kun olla tyytyväinen vaikka ihan todella pieniä vikoja näissä kulutetuissa autoissa aina ei kehtaa edes kiukustua. Suosittelen sujuvaa etäkauppaa vaikka rajojen yli.

  Jaana Pitkänen-Havukas05.04.2020
 • Todella loistavaa palvelua Imatran MS-Autossa kiitokset Antti Jurvalle ja Tapio Anttilalle

  Pekka Ylänen01.04.2020
 • Palvelu hyvää,ja auto sellainen kun oli luvattu.

  Mauno Silvennoinen26.03.2020
 • Jo toiset kaupat tehty Lahden liikkeen Mikon kanssa. Palvelu oli taas erinomaista ja auto oli juuri sellainen kuin luvattiin. Iso peukku!

  Rino Stenhammar21.03.2020
 • Ei voi kotkan myyjää kehua kun möi auton missä oli paljon sellaisia virheitä mistä olisi kyllä etämyynnissä mainita (esim. Auto ei starttaa kuin sillointällöin koska virtalukon pohja rikki, avaimien kaukoohjaukset rikki, ruhjeita etulokasuojassa, käsijarru ei pidä koska jarrukengät loppu ja jarruvaijerit jumissa,jarrupalassa pinnat loppu jolloin kovemmin jarruttaessa kuului kova rahina, radio ajoittaan täysin mykkä, takalasin pyyhin ei pelaa. Näistä vioista vain liike tuli vastaan maksamalla virtalukon pohjan ja itse jouduin maksamaan vaihdon. Lokasuojan korjsuksen jouduin itse maksamaan, takalasin pyyhkijän sain itse kunnostettua, jarruremotin itse maksamaan ja radion pätkimise joudun myös itse korjuuttamaan.

  Keijo Hämäläinen19.03.2020
 • Sain erittäin hyvää palvelua Imatran toimipisteestä Antti Jurvalta. Soittelin autoon liittyen etukäteen koska olin pidemmän matkan päästä. Autosta kerrottiin rehellisesti puhelimessa ja siinä olevat erittäin pienetkin käytönjäljet tuli selville jo puhelimessa. Ei tarvinnut pettyä paikanpäällä toisin kuin monen muun autoliikkeen kohdalla joissa myös asioin. Auto on myös toiminut moitteetta kauppojen jälkeenkin. Asioin mieluusti uudelleenkin! 🙂

  Atte Atrava19.03.2020
 • Kiitos Lahden toimipisteen Miko Pöntiselle, rentoa,rehellistä,reilua ja joustavaa kaupankäyntiä ilman turhia löpinöitä tai tyrkytystä. Jäi hyvä fiilis kaupoista. Ehdottomasti parasta palvelua koko Lahdessa.

  P & J27.02.2020
 • Kaupat sujuivat Juha Toivosen kanssa erittäin mukavasti ja palvelu oli 10/10.

  Jorma Huttunen24.02.2020
 • Tulin, näin ja ostin. Suunnilleen näin helposti kaikki sujui. Kiinnostuksen kohde toimitettiin Lahden pisteestä Lempäälään muutamassa päivässä. Sami Kankaanpää oli hoitanut paperit valmiiksi mikäli ostopäätös syntyisi. Auton historia oli hyvin tiedossa ja hinta oli asiallinen. Kerrankin jäi hyvä maku kaupoista eikä olo ollut kuin huijatulla. Isot suositukset!

  Marko22.02.2020
 • Viimeisen päälle palvelua Toni Lampaiselta, vaikka ei kauppoihin päästykkään. Jäi positiivinen maku firmasta! 6/5

  Roope20.02.2020
 • Erinomaista ja nopeaa palvelua Tapiolta Imatran toimipisteeltä. Auto huollettiin juuri sellaiseksi kuin pitikin ja kaikki kävi nopeasti. Myyjä soitti jopa sunnuntai aamulla joten iso kiitos poikkeuksellisen hyvästä asiakaspalvelusta!

  Pekka Hirvonen15.02.2020
 • Lappeenrannan MS-auto ! Luotettavin autoliike koko suomessa ! ! Panu Behm kiitos hyvästä ja luotettavasta auto kauppasta ja myös kiitokset Olli Tapionlinnalle ! Todella hyvän palvelun ja tuotteiden liike! Kotiin kuljetus toimii loistavasti ja sovitulla ajalla! Hyvää kevään odotusta teille koko tiimille!

  Tarmo Kakko04.02.2020
 • Iso kiitos Imatran ms-autolle ja erityisesti Antti Jurvalle, hyvällä palvelulla onnistui autokaupat yksityiseltä. Mahdottomasta mahdollista, suosittelen!

  Markus Jylhä04.02.2020
 • Hyvä autovalikoima ja hinnat kohdillaan. Autokaupat sujuivat Juha Toivosen kanssa todella mallikkaasti. Hän löysi tarpeisiimme hyvä auton, josta tehtiin heti kaupat. Voin suositella!!

  Marie Brander03.02.2020
 • Erittäin hyvää asikaspalvelua Lempäälän myymälässä, hyvä yhteydenotto jälkeenpäin. Vaikkei kauppoihin päästy jäi hyvä mieli, voin suositella!

  Jani Harju01.02.2020
 • Kaupan teko tehtiin puhelimitse viikkoa ennen. Auto toimitettiin Lahdesta Kotkaan sovitusti ja kaupan teossa ei ollut mitään ylimääräistä.

  Jaakkomatti Paulin24.01.2020
 • Hyvää palvelua!

  Jesse Puranen24.01.2020
 • Imatran toimipisteellä hyvä asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen. Nuori ja liikettä hyvin edustava Antti hoiti auton toisesta kaupungista imatralle ja hoiti huollot vielä mukaan. Vaivatonta ja helppoa kaupankäyntiä MS-autossa

  Jani Hirvonen13.01.2020
 • Positiivinen asiointikokemus. Lahden liikkeestä Miko Pöntinen vastasi selkeästi kysymyksiin sekä esitteli auton puhelimitse. Auto toimitettiin kotipihaan jo seuraavana päivänä, kuljettaja esitteli vielä auton perustoiminnot sekä huolto- ja ohjekirjan. Kiitos.

  Minna Särkiniemi11.01.2020
 • Todella hyvä palvelu. Nopea, ammattitaitoinen, asiakkaista välittävä liike. Suosittelen

  Jakke07.01.2020
 • Kiitokset täydellisestä palvelusta Panu Behm. Tulevaisuudessa palaamme taas asiaan. Kiitos.

  Mika Pieskä15.12.2019
 • HYVÄÄ AUTO KAUPPA. KÄYDÄÄN JOKA PÄIVÄ OLLI ON AMMATTILAINEN.

  LEIF01.12.2019
 • Mukavasti sujui kaupat Ms-Auton kanssa. Sami Kankaanpää palveli hyvin ja ymmärtäväisesti asiakasta. Sain mielestäni reilun tarjouksen vaihtoautostani ja ostettavan auton hinta oli myös kilpailukykyinen. Auto toimitettiin kotiinkuljetettuna jo saman viikon lauantaina! Todella ripeää toimintaa. Uuteen autoon sovittiin myös kaupan yhteydessä asennettavaksi lisälämmitin liikkeen piikkiin, jolla oli myös todella suuri vaikutus kauppojen syntymiseen. Jos jotain negatiivista pitää keksiä niin toivoisin että auto käytäisiin jonkin tarkistuslistan kanssa läpi näissä etäkaupoissa. Omassa autossa en mitään vikoja ole havainnut, mutta muutamia jälkiä mistä ei ollut mainintaa puhelimessa. Ei kuitenkaan mitään maailmaa kaatavaa. Voin suositella liikettä muillekin!

  Jussi-Pekka Vahtola27.11.2019
 • Lappeenranta / Panu Behm. Nopea ja Ystävällinen palvelu. Auto sovitusti kotiovelle toimitettuna. Vahva Suositus.

  Janne26.11.2019
 • Ehdottomasti paras autokauppa missä olen asioinut. Ostamassani autossa oli piilovika joka korjattiin sama viikon aikana. Sami Kankaanpää hoiti homman todella ammattimisesti. Iso plussa tälle firmalle!

  Joni24.11.2019
 • Lappeenrannan MS-auto ja Panu Behm! Kiitos ihan erinomaisesta asiakaspalvelusta! Autoa vaihtaessa sain loistavaa palvelua rennolla ja asiantuntevalla otteella! Suosittelen!

  Sanna10.11.2019
 • Minua palveli erittäin asiallinen myyjä nimeltä Riku. Myymälässä hän heti otti lämpimästi vastaan, ja kuunteli ja huomioi tarpeeni. Ei voi muuta kuin suositella lämpimästi muillekkin. Palvelu 5/5

  Toni12.11.2019
 • Mainostavat: "Täytä vain alla oleva lomake, niin myyjämme tekee sinulle ostotarjouksen.". Mitään ostotarjousta ei minulle tehty hyväkuntoisesta autosta. En suosittele tätä.

  Kirsi Kokko21.10.2019
 • Kaupankäynti Lahden MS - Autossa Rikun kanssa hoitui todella mukavissa merkeissä, todella asiallista, avointa ja rehtiä toimintaa. Suosittelen Lahden MS - Autoa muillekin auton vaihtoa / ostoa suunnitteleville. Kiitos Riku mukavasta autokaupasta.

  Juha17.10.2019
 • Todella iso kiitos Sami Kankaanpäälle Vantaan toimipisteelle! Parempaa palvelua saa kyllä etsiä. Löysin itselleni sopivan auton todella nopeaa ja asiointi Samin kanssa oli todella helppoa ja vaivatonta. Autokaupan sujui loistavasti alusta loppuun parin päivän sisällä ja auto kulkeutui loistavasti Vantaalta jopa tänne ouluun asti 🙂 Kokemus 6/5!

  Juho Määttä05.10.2019
 • Iso KIITOS Sami Kankaanpäälle, Vantaan toimipisteelle. Ammattitaitoista sekä ystävällistä palvelua! Löysi juuri sopivan auton, ottaen huomioon kaikki toiveet/ kriteerit. Ehdottomasti parasta palvelua sekä parhaat rahoitus tarjoukset, suosittelen lämpimästi kaikille olipa kyseessä vaihto/auton ostaminen PS: Onnellinen Audi A5 auton omistaja. Suosittelen ehdottomasti MS-autoa! huom, jo toinen auto ostettuna samasta liikkeestä

  Anastasia Rantala01.10.2019
 • Lahden liikkeessä minua palveltiin osaavasti, asiantuntevasti ja rehellisesti. Ei auton ylitsekehumista tai tyrkyttämistä, jota arvostan yli kaiken. Loistavaa duunia, suosittelen ehdottomasti!

  Petteri Hakomäki23.09.2019
 • Voin henkilökohtaisesti suositella Lappeenrannan liikettä kaikille auton hankintaa harkitseville. Kävin perjantai-iltana lähes sulkemisaikaan tutustumassa muutamaan vaihtoehtoon, ja minua palveli ammattitaitoisesti nuori parrakas myyjä!

  Mikko Hyppönen14.09.2019
 • Aivan loistavaa palvelua Imatran liikkeessä! Auton myynti sujui jouhevasti. Molemmat myyjät, joiden kanssa asioin, olivat asiallisia, miellyttäviä ja asiakasta kunnioittavia.

  Virpi Launonen14.09.2019
 • Sami Kankaanpään kans autokaupat sujui aivan loistavasti. Rento ja mukava kaveri jonka kans helppo asioida...suosittelen.

  Niko Kurttio14.09.2019
 • Kiitokset Imatran myyntipisteen henkilökunnalle onnistuineista autokaupoista! Sopiva auto tuli myyntiin kun itse olin työmatkalla. Yhden puhelinsoiton jälkeen auto oli varattu minulle siihen asti, kunnes pääsisin koeajamaan. Auto oli juuri sellainen, kuin luvattiin ja kaupat syntyivät Jurvan kanssa helposti ja nopeasti. Suosittelen! 🙂

  P M09.09.2019
 • Hyvät kaupat tuli. Isot kiitokset Mikko-Pekka Rintamolle! Ammattimainen ote työhön ja palvelu 10 pistettä! Suosittelen MS-Autoa!

  Oxana Ksenia Lavkonen05.09.2019
 • Olipa mukava autokauppa kokemus Vantaalla. Saimme osaksemme hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Sampsalle viisi tähteä!!!

  Onnelliset Verson omistajat20.08.2019
 • Palvelu oli erinomaista Lahdessa! Saimme juuri sellaisen auton kun halusimme, iso kiitos Rikulle.

  Jutta18.07.2019
 • Ja toistamiseen onnistuneet autokaupan Lappeenrannan toimipisteessä. Joustavuutta tarvittaessa löytyy ja takuu asiat ovat omalla kohdalla pelanneet hyvin. Tulen kyllä tulevaisuudessakin ostamaan autoni MS-autolta. Kiitokset Ollille ja Mikolle.

  Miika10.07.2019
 • Ostettiin rouvalle auto Karhulan liikkestä. Kaupat sujui hyvin ja muutenkin homma pelasi hienosti, kiitos Rintamon Mikolle. Matkaa oli taitettu n. 800 km alkoi ongelmat. Hammastanko vuosi öljyä ja autolla ei voinut tietenkään ajaa. Vaati siis ison remontin. Otin yhteyttä liikkeeseen ja siellä minua auttoi nuori neiti. Pyysin myymäläpäällikköä ottamaan asian tiimoilta yhteyttä. Hän ei kuitenkaan koskaan soittanut vaan samainen neiti ilmoitti liikken ottavan osaa korjaukseen 20% osuudella. Lähetin myös sähköpostia itse omistajalle, mutta hänkään ei vaivautunut minulle soittamaan. Tuo kyseinen korjaus maksoi kaikenkaikkiaan liki 2000 euroa ja auton katsastusaika meni umpeen. Tällä perusteella yksikin tähti liikkeen toiminnasta. Jäi todella huono maku asiasta. Voi olla ettei tarvitse tässä liikkessä enää asioida.

  Sami Herrala17.06.2019
 • Tuli tehtyä hyvät autokaupat Panu Pääkkösen kanssa Lappeenrannassa. Asiointi sujui loistavasti ja auto toiminut moitteettomasti. Suosittelen kaikille autokauppoja MS-autossa, hinta ja laatu ovat kohdillaan ja myyjät ystävällisiä ja asiantuntevia. Kaikki joukolla MS-autoon autokaupoille,suosittelen.

  Aki Siltakoski13.06.2019
 • Kiitos, Lahden toimipisteen Jarkko Pitkäselle hyvästä palvelusta BMW X3 ostossa.

  Erkka Aalto16.05.2019
 • Hyvää palvelua kiitos! 5 tähteä Iirikselle! 🙂

  Jenna14.05.2019
 • Asioimme puolisoni kanssa Lappeenrannan toimipisteessä, palvelu oli laadukasta ja sujuvaa. Kaupantekijänä toimi Panu Behm, jolla ote kaupantekoon oli reipas, ystävällinen ja samalla rento. Kauppojen teko oli hänen kanssaan mukava kokemus ja voin lämpimästi suositella häntä muille asiakkaille. Kiitokset vielä Panulle!

  Aapo Riihelä10.05.2019
 • Aivan loistavaa palvelua Lappeenrannan MS-autossa. Suuri kiitos Panu Behm!! Olet kyllä asiakaspalvelija isolla A:lla!!!😊

  Heidi Hietamäki07.05.2019
 • Imatran MS-autossa asioin maaliskuun lopussa Antin kanssa. Kaupat tuli. Erittäin miellyttävää asiakaspalvelua, moni voisi ottaa opiksi.

  Jutta10.04.2019
 • Erittäin hyvää palvelua vantaalla. Sami Kankaanpää hoiti hienosti ja ammattitaitoisesti autokaupat! Jos vielä autolle olis tarvetta niin kyllä Samille soittaisin!

  Joni Ojamäki10.04.2019
 • Erittäin hyvin hoidetut autokaupat! Kaupankäynti hoitui rennosti, mutta ammattitaitoisesti ja sovituista asioista pidettiin kiinni. Auto tuotiin myös kotipihaan ja auto vastasi kuvausta. Kiitokset Lappeenrantaan, Mikko Kontiselle! Voin suositella.

  Jari Rouvinen10.04.2019
 • Ihan loistavaa palvelua! Olen todella tyytyväinen! Asiakkaan kanssa käytiin läpi paljon vaihtoehtoja ja autokaupat toteutuivat maaliin erittäin hienosti. Osaavaa ja ammattitaitoista palvelua! Kiitos SAMI KANKAANPÄÄ!

  Maria Yli-Luukas17.03.2019
 • Palvelu erinomaista ja auto oli juuri sitä mitä puhelimessa kuvailtiin. Iso kiitos Miko Pöntiselle asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta! 🙂

  Jussi Kantola13.03.2019
 • Mikon kanssa tehty kaupat viikko sitten. Asiallinen äijä, hyvä palvelu ja kaikinpuolin homma luonas hyvin! *****

  Markus Ranta15.02.2019
 • Näin pohojosesta muuttaneena voin suositella MS-auton Miko Pöntistä. Se tuo kaupankäynti helepommillaan on antoisaa ja hauskaa puuhaa ja se kyllä toteutui Mikon kanssa. Kauan haaveilemaani kiesiä menin kahtomaan ihan muuten vaan mutta niin vain kävi jotta se vaihtui alleni alle 30 minuutin ( ei sisällä koeajoa) : ) . Vaihto sujui mallikaasti ja jouhevasti sekä vanhasta autosta tavaroiden siirron sain suorittaa lämpimässä hallissa. Suosittelen lämpimästi ainakin Lahden pisteen myymälää mikäli haluaa vaivattomat kaupat tehdä. Saapi siellä kahaviaki ja saa jaaritella jos haluaa niin saa kauppatilanteen hieman pitemmäksi 🙂 Kiitokset Mikolle loistavasta palvelusta.

  Ari Martinmäki09.02.2019
 • 5.2 tehty vaihtoautokaupat Rikun kanssa. Hyvää palvelua ja rentoa tekemistä. Ei perinteistä autokauppa jäykistelyä. Ei varmastikaan viimeiset kaupat tästä liikkeestä.

  Kimmo Seppä05.02.2019
 • Todella suuret kiitokset Panu Pääkköselle. Autokaupat onnistui helposti ja palvelu oli huippuluokkaa. Tässä kaupassa kuunnellaan asiakasta. Voin suositella.

  Santtu Latto16.01.2019
 • Iso kiitos MS-auto Lahteen Rikulle! Ostin elämäni ensimmäisen auton häneltä, ja asiointi sujui turvallisesti ja luotettavasti. Hinta oli reilu, ja palvelu sitäkin parempi. Sain auton Lahdesta Turkuun, ja vaikka ostinkin auton näkemättä, se oli juuri sellainen kuin oli luvattu ja kuvattu. Mitään ongelmia tai yllätyksiä ei ole tullut ilmi. Suosittelen lämpimästi kaikille.

  Ulla26.12.2018
 • Todella hyvää palvelua! Kaupat suju nopeasti ja vaivattomasti, kiitos siitä Panu Behm!

  Ella Wuokko24.12.2018
 • Vuoden 2017 aikana olen ostanut/vaihtanut liikkeessä 7 autoa. Palvelu on toiminut ja autotkin olleet yleensä sitä mitä sanottu. Erityisesti kiitokset Panu Behm.

  Janne Hirvonen17.12.2018
 • Palvelu oli erittäin hyvää ja ystävällistä. Kaupat syntyivät helposti ja vaivattomasti.

  Jaakko Kotiranta15.12.2018
 • Ihanan toimivan farkkuauton sain taas vähän viallisen tilalle ostettua tosi edullisesti! Kiitos paljon Panulle, suosittelen ehdottomasti Lappeenrannan MS-Autoa kaikille! Helppo asioida ja nopeasti auto valmis ostettavaksi.

  Jonna14.12.2018
 • Super tyytyväinen kauppoihin! Kaikki hoitui nopsasti ja sulavasti, auto oli sellainen kuin pitikin ja tuotiin Lahdesta Kajjaaniin saakka! Voin suositella 👍

  Jenni Mikkonen13.12.2018
 • Monta autoa ostettu, hyviä autoi varsinki Mersut ja Volvot. Viis tähtee!

  Timi12.12.2018
 • Kaupakäynti Mikon kanssa tapahtui nopeasti ja mukavasti. Asiantuntevaa ja joustavaa palvelua 🙂

  Atte21.11.2018
 • Lahden toimipisteessä oli mukavaa ja sujuvaa palvelua. Iso kiitos vaihtokaupoista ja voin suositella liikettä!

  Rino Stenhammar13.11.2018
 • Lahden MS-autossa tehtiin kaupat Rikun kanssa Volvosta. Palvelu oli hyvää ja auto sellainen kuin pitikin. Kaupat saatiin hoidettua sujuvasti ja kaupanteon jälkeen ilmenneet pienet ongelmat auton kanssa hoidettiin todella reilusti liikkeen toimesta kuntoon. Ehdottomasti voin suositella Lahden MS-autoa muillekin!

  Anssi08.11.2018
 • My deal gone through Panu Behm, this guy is legend. He assisted me through out the deal. He was very open to tell me the pros and cons on any car. Specifically after sale services are perfect i have been dealt all the time whenever i had an inquiry. Appreciate his patience while i was trying to get the info on whole finalnd cars for sale. Thanks again Panu and Olli. I will definitely recommend MS-Auto Lappeenranta. Cheers Guys

  Muhammad Maan17.10.2018
 • Loistava palvelu ja erinomainen yhteydenpito myyjän puolesta kauppaan liittyvissä asioissa. Mukavan, asiallisen myyjän kanssa vaihtui kuin "vahingossa" miehenkin auto samalla kertaa. Molemmat olemme erittäin tyytyväisiä hankintoihimme. Lämpimät kiitokset vielä myyjälle ja suosittelut kaikille autokaupaksi.

  Tuija Korpela-Peltola07.10.2018
 • Palvelu oli loistavaa. Sopivaa autoa ei löydetty, niin sellainen minulle hankittiin. Auton sai kätevästi juuri sellaisella kuukausierällä, kun itse halusin. Mukavalle myyjälle terveisiä ja kiitos!

  Anni05.10.2018
 • Palvelu ammattitaitoista ja hyvää.

  Antti Piispanen02.10.2018
 • Loistava palvelu ja auto juuri sitä mitä luvattiinkin. Kotipihaan tuotuna.

  Joni Miettinen26.03.2018
 • Kyllä voi suositella! Seitsemännet autokaupat perheen kesken tehty heidän kautta alta parissa vuodessa ja aina on mennyt kaikki täydellä kympillä! Asiallinen ja hyvä palvelu!

  Tommi Takamäki21.08.2017
 • Palvelu oli kaikin puolin erinomaista ja erittäin sujuvaa. Lämpimät suositteluni!

  Jenni Okkonen23.01.2018
 • Haluamani auto siirtyi kätevästi autoliikkeiden välillä paikkakunnalta toiselle. Palvelu oli ensiluokkaista ja jälkipalvelu ollut myös erinomaista. Ostamallani autolla on ilo ajella kun kaikki pelaa. 🙂

  Maria Nyman20.10.2017

Mikäli ostamassasi autossa ilmeni vikoja, joista myyjämme ei maininnut tai saamasi palvelu oli huonoa tai puutteellista, otathan ensin yhteyttä sinua palvelleeseen myyjään tai toimipisteeseen. Teemme parhaamme, että saisimme ikävänkin tilanteen käännettyä paremmaksi.

 • ei julkaista
 • ei julkaista
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.