Ostetaan autoja

Onko sinulla ylimääräinen auto, josta haluat nopeasti eroon? Ostamme käytetyn autosi kilpailukykyiseen hintaan ja maksamme kauppasumman suoraan tilillesi. Tällä hetkellä valikoimamme kaipaa erityisesti bensa-autoja alle 10 000 euron hintaluokassa.

Mikäli autossasi on rahoitusyhtiön loppuvelkaa, lunastamme sen oston yhteydessä.
Kun myyt autosi meille, säästät varmasti aikaa ja omia hermojasi.

Täytä alla oleva lomake mahdollisimman tarkasti, niin olemme sinuun yhteydessä ja teemme ostotarjouksen tavallisesti 24–48h sisällä.

Ennen lomakkeen täyttämistä voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin.

  • Yhteystiedot

  • Auton tiedot

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png.
  • Tähän voit kirjoittaa tarkemmat tiedot autosi huoltohistoriasta, kunnosta, mahdollisista vioista ja puutteista.

Usein kysytyt kysymykset

Autostani on vielä rahoitusta jäljellä. Voinko myydä autoni?

Kyllä voit. Mikäli tarjoamamme ostohinta ylittää jäljellä olevan loppuvelan, maksamme erotuksen tilillesi. Jos tarjoamamme hinta ei riitä kattamaan autosi loppuvelkaa, maksat erotuksen kaupanteon yhteydessä meille tai haemme ylijäävälle osuudelle sinulle sopivan rahoituksen.

Autossani on vikoja tai ruostetta. Voinko myydä autoni?

Selvitä tarkoin autossa olevat tekniset viat ja kerro ne meille tarjouspyynnön yhteydessä. Mikäli viat ovat korjattavissa, huomioimme niistä aiheutuvat kustannukset tarjouksessa eivätkä ne hidasta kaupantekoa. Kovin ruosteisia ja hitsauksen vaativia autoja ei kuitenkaan kannata tarjota.

Autoni on tuotu ulkomailta tai se kaksikilpinen (kolaroitu). Voinko myydä autoni?

Jos autosi on tuotu ulkomailta, teemme siitä tarjouksen aivan normaaliin tapaan. Ulkomailta tuoduissa autoissa kiinnitämme huomiota erityisesti auton huoltohistoriaan. Kaksikilpisiä kolariautoja emme valitettavasti osta.