Ostamme autoja

Tarjous autostasi helposti ja nopeasti

Tällä hetkellä varastomme kaipaavat erityisesti alle 15 vuotta vanhoja, enintään 250 000 km ajettuja autoja.

Auton myynti meille on helppoa ja turvallista. Täytä vain alla oleva lomake, niin ostajamme tekee sinulle ostotarjouksen. Tarvittaessa lunastamme autosi jäljellä olevan loppuvelan oston yhteydessä. Kauppasumman maksamme suoraan tilillesi. Voit myös soittaa suoraan ostotiimillemme puh. 0300 870 310.

Soita ostotiimille!

MS-auton ostotiimi

MS-autolla autojen oston parissa sinua palvelee iloinen ja asiantunteva ostotiimimme Santeri, Sakari, Matias ja Pauli! 

Pääsääntöisesti eteläisen Suomen ostoista huolehtii Pauli ja Sakari Vantaalta käsin ja hämeestä sekä pohjoisemmasta Matias. Ostotiimimme sijaitsee Vantaalla osoitteessa Ohtolankatu 2.   

Auton myynti MS-autolle on helppoa ja nopeaa

Kun auton myynti tulee ajankohtaiseksi, saattaa mielessä herätä kysymys; Mihin käytetty auto kannattaa myydä? Auton myynti meille liikkeeseen on helppo ja vaivaton ratkaisu. Tilanteen mukaan ostamme henkilöautojen lisäksi myös esimerkiksi pakettiautoja.

Täytettyäsi tältä sivulta löytyvän lomakkeen olemme sinuun yhteydessä ja teemme antamiisi tietoihin perustuvan ostotarjouksen mahdollisimman nopeasti. Parhaimmillaan muutat autosi rahaksi muutamassa tunnissa ja pääset eroon sinulle ylimääräiseksi jääneestä autosta.

Olin myymässä autoani ja MS Auton kanssa toimiminen oli erittäin miellyttävää. Arvostin erittäin paljon avointa tapaa käydä läpi auton arvoa ja ostohintaa asiakkaan kanssa. Rahatkin tulivat tilille käytännössä heti. Voin suositella lämpimästi. Muilla liikkeillä olisi tästä paljon opittavaa asiakaspalvelumielessä.

Myydessäsi autosi meille

  • Säästät aikaa ja omia hermojasi
  • Saat sovitun kauppasumman suoraan omalle tilillesi
  • Lunastamme autosi mahdollisen rahoitusyhtiön loppuvelan
  • Vakuutukset katkeavat ja omistajuus vaihtuu kätevästi

Ennen lomakkeen täyttämistä voit tutustua alta löytyviin usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen auton ostoon.

Usein kysytyt kysymykset auton ostosta

Autostani on vielä rahoitusta jäljellä. Voinko myydä autoni?

Kyllä voit. Mikäli tarjoamamme ostohinta ylittää jäljellä olevan loppuvelan, maksamme erotuksen tilillesi. Jos tarjoamamme hinta ei riitä kattamaan autosi loppuvelkaa, maksat erotuksen kaupanteon yhteydessä meille tai haemme ylijäävälle osuudelle sinulle sopivan rahoituksen.

Autossani on pientä teknistä vikaa tai ruostetta. Voinko myydä autoni?

Jos auto on kuitenkin ajokuntoinen, selvitä tarkoin autossa olevat tekniset viat ja kerro ne meille tarjouspyynnön yhteydessä. Mikäli viat ovat korjattavissa, huomioimme niistä aiheutuvat kustannukset tarjouksessa eivätkä ne hidasta kaupantekoa. Kovin ruosteisia ja hitsauksen vaativia autoja ei kuitenkaan kannata tarjota.

Autoni on tuotu ulkomailta. Voinko myydä autoni?

Jos autosi on tuotu ulkomailta, teemme siitä tarjouksen aivan normaaliin tapaan. Ulkomailta tuoduissa autoissa kiinnitämme huomiota erityisesti auton huoltohistoriaan.

Olen autoni haltija. Voinko myydä autoni?

Jos olet auton haltija ja auton omistajana on muu kuin rahoitusyhtiö, vain auton omistaja voi myydä auton. Voit myydä auton omistajalta saadulla valtakirjalla tai ottaa omistajan myyntihetkellä mukaan sopimuksen tekoon.

Minulla on kuolinpesän auto. Voinko myydä sen?

Jos olet kuolinpesän osakas ja perunkirjoitus on tehty, voit myydä auton kaikkien osakkaiden suostumuksella. Suostumusta ei tarvitse olla kirjallisesti. Kuolinpesän ulkopuolinen henkilö voi myydä auton valtakirjalla, jossa on kaikkien kuolinpesän jäsenien valtuutus. Lisätietoja voit lukea täältä.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Soita ostotiimille!