Ostamme autoja

Tarjous autostasi helposti ja nopeasti

Auton myynti meille on helppoa ja turvallista. Täytä vain alla oleva lomake, niin myyjämme tekee sinulle ostotarjouksen. Tarvittaessa lunastamme autosi jäljellä olevan loppuvelan oston yhteydessä. Kauppasumman maksamme suoraan tilillesi. Voit myös soittaa suoraan ostotiimillemme.

Soita ostotiimille!

Auton myynti MS-autolle on helppoa ja nopeaa

Täytettyäsi tältä sivulta löytyvän lomakkeen olemme sinuun yhteydessä ja teemme antamiisi tietohin perustuvan ostotarjouksen mahdollisimman nopeasti. Parhaimmillaan muutat autosi rahaksi muutamassa tunnissa ja pääset eroon sinulle ylimääräiseksi jääneestä autosta.

Olin myymässä autoani ja MS Auton kanssa toimiminen oli erittäin miellyttävää. Arvostin erittäin paljon avointa tapaa käydä läpi auton arvoa ja ostohintaa asiakkaan kanssa. Rahatkin tulivat tilille käytännössä heti. Voin suositella lämpimästi. Muilla liikkeillä olisi tästä paljon opittavaa asiakaspalvelumielessä.

Tällä hetkellä varastomme kaipaavat erityisesti bensakäyttöisiä autoja alle 10 000 euron hintaluokassa.

Myydessäsi autosi meille

  • Säästät aikaa ja omia hermojasi
  • Saat sovitun kauppasumman suoraan omalle tilillesi
  • Lunastamme autosi mahdollisen rahoitusyhtiön loppuvelan
  • Vakuutukset katkeavat ja omistajuus vaihtuu kätevästi
  • Halutessasi voimme myös noutaa auton kotoasi

Ennen lomakkeen täyttämistä voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin.

MS-auton ostotiimi

MS-autolla autojen oston parissa sinua palvelee iloinen ja asiantunteva ostotiimimme Joni, Pauli ja Onni! 

Pääsääntöisesti eteläisen Suomen ostoista huolehtii Pauli Vantaalta käsin ja hämeestä sekä pohjoisemmasta Onni Lempäälästä käsin. Joni vastaa Oulun alueesta.

Usein kysytyt kysymykset

Autostani on vielä rahoitusta jäljellä. Voinko myydä autoni?

Kyllä voit. Mikäli tarjoamamme ostohinta ylittää jäljellä olevan loppuvelan, maksamme erotuksen tilillesi. Jos tarjoamamme hinta ei riitä kattamaan autosi loppuvelkaa, maksat erotuksen kaupanteon yhteydessä meille tai haemme ylijäävälle osuudelle sinulle sopivan rahoituksen.

Autossani on vikoja tai ruostetta. Voinko myydä autoni?

Selvitä tarkoin autossa olevat tekniset viat ja kerro ne meille tarjouspyynnön yhteydessä. Mikäli viat ovat korjattavissa, huomioimme niistä aiheutuvat kustannukset tarjouksessa eivätkä ne hidasta kaupantekoa. Kovin ruosteisia ja hitsauksen vaativia autoja ei kuitenkaan kannata tarjota.

Autoni on tuotu ulkomailta tai se on kaksikilpinen (kolaroitu). Voinko myydä autoni?

Jos autosi on tuotu ulkomailta, teemme siitä tarjouksen aivan normaaliin tapaan. Ulkomailta tuoduissa autoissa kiinnitämme huomiota erityisesti auton huoltohistoriaan. Kaksikilpisiä kolariautoja emme valitettavasti osta.

Olen autoni haltija. Voinko myydä autoni?

Jos olet auton haltija ja auton omistajana on muu kuin rahoitusyhtiö, vain auton omistaja voi myydä auton. Voit myydä auton omistajalta saadulla valtakirjalla tai ottaa omistajan myyntihetkellä mukaan sopimuksen tekoon.

Minulla on kuolinpesän auto. Voinko myydä sen?

Jos olet kuolinpesän osakas ja perunkirjoitus on tehty, voit myydä auton kaikkien osakkaiden suostumuksella. Suostumusta ei tarvitse olla kirjallisesti. Kuolinpesän ulkopuolinen henkilö voi myydä auton valtakirjalla, jossa on kaikkien kuolinpesän jäsenien valtuutus. Lisätietoja voit lukea täältä.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Soita ostotiimille!