Vaihtoautot

Jos etsit hyväkuntoista ja luotettavaa vaihtoautoa, olet aivan oikeassa paikassa. MS-autolta löydät sopivasti hinnoitellut käytetyt autot Lappeenrannasta, Imatralta, Kotkasta ja Lahdesta. Meidän kanssamme vaihdat auton sinulle uuteen hymyssä suin.

Löydä sinulle sopiva automalli

Käytettyjen vaihtoautojen valikoimastamme löytyy varaa valita monista eri automerkeistä. Meiltä löydät perheautot, kakkosautot, edulliset erikoisautot ja halvat autot. Vaihtoehtoja löytyy niin edullisesta hintaluokasta kuin myös lähes uutta vastaavia yksilöitä – kaikenlaisiin tarpeisiin. MS-auton vuoden 2022 TOP 5 myydyimmät automerkit olivat Volkswagen, Mercedes-Benz, Toyota, BMW ja Volvo. Vuoden myydyimmät automallit taas olivat Golf, Octavia, C, Passat ja Focus. Sivun yläosan linkeistä löydät yleistietoa ja mielenkiintoisia faktoja suosituimmista automerkeistämme.

Sporttista automallia kaipaavalle voisi löytyä sopiva kulkine vaikka BMW:ltä. Mersu puolestaan tarjoaa monissa malleissaan pientä tai isompaakin luksusta arkeen. Skodalta sekä Volkswagenilta löytyy loistavia malleja niin kaupunkiajoon, työmatkoille kuin perheen arkiajoon. Jos taas turvallisuus on autovalintasi ykkösprioriteetti, kannattaa tutustua Volvon valikoimaan. Kaikkien näiden automerkkien malleista löytyy kuitenkin monipuolisesti vaihtoehtoja useisiin eri tarpeisiin. Näiden automerkkien lisäksi valikoimastamme löytyy malleja muiltakin tutuilta automerkeiltä, kuten Fordilta, Hondalta, Toyotalta ja Mitsubishiltä

Jos kaipaat apua oikean automerkin tai -mallin löytämiseen, voit pyytää apua myyjiltämme kätevästi chatin kautta, soittamalla tai tulemalla suoraan paikan päälle lähimmälle toimipisteelle. Toimipisteiden sekä myyjien yhteystiedot löydät ylläolevista kuvakkeista. Jos puolestaan haluat selata kaikkia malleja samaan aikaan tai et löydä suosikkiautomerkkiäsi listalta, suosittelemme selaamaan koko valikoimaamme.

Valikoimamme päivittyy tiheään tahtiin, joten sitä kannattaa seurata aktiivisesti. Voit myös ottaa suoraan myyjään yhteyttä, mikäli sinulla on tietty malli mielessä, jota ei tällä hetkellä meiltä löydy.