Reklamaatio

Kuinka toimia, jos ostamaani autoon on tullut vika? 

Ikävää, että autoosi on tullut vika ja pahoittelemme sinulle koitunutta vaivaa ja harmia.

Täytä alla oleva reklamaatio ennen korjaustöiden aloittamista, niin palaamme sinulle asiaan arkisin vuorokauden kuluessa. Väärinymmärrysten välttämiseksi otamme vastaan vain kirjallisia reklamaatioita. Tällä pystymme ratkaisemaan reklamaatioita nopeammin ja laadukkaammin. Kerro reklamaation syy mahdollisimman kattavasti nopeuttaaksesi käsittelyä.  Käsittelyssä noudatamme Kuluttajasuojalain 5:lukua ja Kilpailu-ja kuluttajaviraston ennakkopäätöksiä.

  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jos lomakkeen lähetyksessä on ongelmia, voit lähettää tiedot sähköpostilla osoitteeseen myynti@ms-auto.fi.

 

MS-auton vastuu virhetilanteissa 

MS-auton vastuuna on, että myydyt vaihtoajoneuvot ovat ikää, kilometrilukemaa sekä hintaa vastaavassa kunnossa. Autossa saattaa olla virhe, mikäli ostamasi auto rikkoutuu ennenaikaisesti ikäänsä, ajomääräänsä tai hintaansa nähden tai se ei vastaa MS-auton antamia tietoja. 

Mikäli vaihtoautossa ilmenee oston jälkeen virhe, josta sinulla ei ole ollut tietoa kaupantekohetkellä, me vastaamme omalta osaltamme korjauskuluista kilpailu- ja kuluttajaviraston virhevastuuohjeistuksen ja kuluttajasuojalain mukaisesti. Maahantuoja tai valmistaja on vastuussa auton mahdollisesta tehdastakuusta. Mikäli autossasi on MS-huoleton lisäturva, vastaamme korjauskustannuksista MS-huolettoman ehtojen mukaisesti.

Esimerkkejä tilanteista, jol­loin myy­jä ei ole vas­tuus­sa käy­te­tyn au­ton vias­ta:

  • Viasta on kerrottu ennen kaupantekoa.
  • Vian aiheuttajana on tapaturma, auton vääränlainen käsittely tai huollon laiminlyönti.
  • Vika on syntynyt normaalista kulumisesta.

Kaikki käytetyn auton viat eivät ole virheitä. Käytettyyn autoon voi tulla välttämättömiä korjaustarpeita pian ostohetken jälkeen, joiden korjausvastuu on asiakkaalla.   

Mikäli emme pääse reklamaatiossa yhteisymmärrykseen, voitte olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.