Töihin hyvien tyyppien joukkoon!

Olemme vuonna 2014 perustettu käytettyjen autojen myyntiin, vaihtoon ja ostoon keskittynyt yritys. Valikoimassamme on pääosin edullisen hintaluokan henkilö- ja pakettiautoja. Kotipaikkamme on Lappeenrannassa ja muut toimipisteemme löytyvät Imatralta ja Lahdesta sekä ostotoiminta Vantaalta. Toimimme osana Suni-konsernia.

MS-auto fuusioituu vuoden vaihteessa osaksi Auto-Sunia, jonka myötä autovalikoimassamme on jopa 800 autoa ja liikevaihdoin ennustetaan nousevan jopa yli 110 miljoonaan euroon. Fuusion avulla Auto-Suni luo eteläiseen Suomeen vieläkin vahvemman vaihtoautokauppakokonaisuuden. Molemmat yhtiöt ovat osa 119 vuotta vanhaa lappeenrantalaista perheyhtiö Suni Oy:tä.

Tiimimme koostuu hyvistä tyypeistä, jotka rakastavat autoja ja kaupantekoa. Teemme autokaupasta asiakkaillemme helppoa ja mahdollisimman vaivatonta. Meidän kanssamme kaupat syntyvät hymyssä suin. 

MS-autolla työskentely on ollut elämäni parasta aikaa! Olen alusta asti tuntenut kuuluvani välittävään ja ihmisläheiseen työyhteisöön, jossa apua on aina saatavilla! 🙂 Auttavat ja huomioivat työkaverit, kattava perehdytys työhön ja laajat työkalut kaupan tekemiseen takasivat laadukkaan aloituksen autoalalla.

Samuel Selin

Avoimet työpaikat

Avoimen hakemuksen voi jättää tästä.