Auton kotiintoimitus minne vain!

Löysitkö haluamasi auton, mutta välimatka liikkeeseemme on pitkä? Ei syytä huoleen! Säästä aikaa ja vaivaa kotiintoimituksemme avulla. Helpon ja turvallisen MS-auton kotiintoimituksen ansiosta toimitus onnistuu kotiovellesi.

Miten saan haluamani auton kotiovelle?

Löytäessäsi mieluisan auton valikoimastamme, ota yhteys myyjään ja kysy lisää toimituspalvelustamme. Myyjämme kertoo sinulle kaiken auton kunnosta, teknisistä tiedoista ja varusteista. Käydään samalla läpi tiedot mahdollisesta vaihtoajoneuvosta sekä tarvittaessa erilaisista rahoitusvaihtoehdoista.

Mikäli tarvitset autolle rahoituksen, voit täyttää lomakkeen valmiiksi. Myyjämme tekee rahoituskyselyn puolestasi. Mieluinen rahoitus ja hintaneuvottelut järjestyvät kätevästi myyjän kanssa myös etänä.

Auto toimitetaan kotiisi, jolloin voit vielä rauhassa tutustua autoon ja käydä koeajolla. Mikäli auto vastaa toiveitasi ja myyjän antamaa kuvausta, allekirjoitetaan paperit.

Super tyytyväinen kauppoihin! Kaikki hoitui nopsasti ja sulavasti, auto oli sellainen kuin pitikin ja tuotiin Lahdesta Kajjaaniin saakka! Voin suositella 👍

Teemme kotiintoimituskauppoja päivittäin vuosien kokemuksella. Kotiintoimitus-kauppa perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia.

 

Autoja: 0