Vaihtoautot Lappeenranta

Lappeenrannan Myllymäestä löydät reilun vaihtoautovalikoiman tarkastettuja ja hyviä käytettyjä autoja. Kaikki autot on koeajettu ja tarkastettu myyjiemme toimesta, joten auton kunnon ja mahdolliset puutteet saat tietää aina etukäteen.

Vaihtoautot Lappeenrannasta hymyssä suin

Lappeenrannan myymälässä tapaat ensimmäisenä joko Panun, Ollin, Mikon, toisen Panun, toisen Mikon tai Annikan. Tästä tiimistä ei hymy tai asiantuntemus lopu kesken, joten kaupankäynti sujuu tavallisesti kuin tanssi. Kanssamme teet luotettavat vaihtokaupat, hankit ensiauton tai myyt sinulle ylimääräiseksi jääneen menopelin helposti ja nopeasti.

Katso vaihtoautot

Asiantuntevat myyjät jotka kertovat asiat ja mahdolliset puutteet hyvin ja suoraa. Lappeenrannan Panun kanssa jo kolmet onnistuneet kaupat joista jäi vain hyvä fiilis.. Tulevaisuudessa mahdollisesti teemme kauppaa uudelleen.

Eräs toinen asiakkaamme kutsuu miestä jo legendaksi.

Lappeenrannan vaihtoautoista löydät hyvin todennäköisesti sinulle uuden käytetyn auton, sillä valikoimamme kattaa laajasti eri automerkit ja mallit, pienistä kauppakasseista rouheisiin nelivetoihin ja kevytkuorma-autoihin.

Miksi ostaisit seuraavan autosi juuri meiltä?

  • Kuuntelemme toiveesi ja teemme parhaamme niiden täyttämiseksi
  • Sopivan auton löydyttyä rahoituskin järjestyy vaivatta, jopa ilman käsirahaa
  • Voit vaihtaa likaisen auton puhtaaseen
  • Ongelmatilanteiden ratkominen on kanssamme helppoa
  • Miltä kuulostaisi kaskovakuutus edulliseen hintaan? Sekin onnistuu!
MS-auton Lappeenrannan toimipiste vaihtoautoineen
Lappeenrannan toimipiste Myllymäessä

Mikäli siis etsit vaihtoautoa Lappeenrannasta, siirry alas selailemaan valikoimaa. Kätevän autohakumme avulla saat nopeasti näkyville sinua eniten kiinnostavat autot. Mikäli et kuitenkaan syystä tai toisesta löydä mieluista autoa Lappeenrannan autoliikkeestämme, siirry etusivulle ja katso myös muiden toimipisteidemme vaihtoehdot.

Pienen, tapauskohtaisesti sovittavan varausrahan avulla automme myös siirtyvät nopeasti sinua lähimpänä olevaan toimipisteeseen koeajoa ja kaupantekoa varten. Lisätietoa saat myyjiltämme.

Yhteystiedot

Myllymäenkatu 31
53550 Lappeenranta
0300 870 312
Avoinna: ma–pe 10–18 la 10–15

Automyynti

Mikko Pärnänen
Automyynti / Ostot
Englanti
Annika Nisonen
Automyynti / Ostot
Englanti
Panu Behm
Automyynti / Ostot (lomalla)
Englanti
Panu Pääkkönen
Automyynti / Ostot
 
Olli Tapionlinna
Myyntipäällikkö, Myynti / Ostot
EnglantiRuotsi

Autohaku

Näytä lisää hakukriteereitä

Autoja: 0
12