Volkswagen vaihtoautot

Luotatko sinäkin saksalaiseen? Niin tekee moni muukin asiakkaistamme, ja varsin hyvin perusteluin. Volkkarit ovat kautta aikain miellyttäneet silmää ja tuntuneet hyviltä tien päällä. Siksi meiltäkin löytyy laaja valikoima Volkswagen-vaihtoautoja aina Beetlestä Transporteriin.

Volkswagen (VW) on vuonna 1937 perustettu saksalainen automerkki, jota valmistaa Volkswagen AG. Volkswagen AG on Euroopan suurin autovalmistaja. Volkswagen AG valmistaa volkkareiden lisäksi Audeja, Seateja, Škodia, Bentlyjä, Lamborghineja ja Porscheja.

Autohaku

Näytä lisää hakukriteereitä

Autoja: 0
12

Volkswagenin vaihtoautot sopivat niin perheille kuin ensiautoilijoille

Volkswagenin vaihtoautoista löytyy monenlaisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Perheiden suosikkeja ovat esimerkiksi farkkumalliset Volkswagen Golf sekä Passat, ensiautoksi mitä mainioin vaihtoehto on Volkswagen Polo ja pakettiautoa tarvitsevalle löytyy Volkswagen Transporter. Mikäli uudistunut tieliikennelaki pakettiautojen osalta ei ole sinulle vielä tuttu juttu, vilkaise sitä koskeva kirjoitus blogistamme!

Volkswagenilta löytyy myös suosittuja sähköautoja, kuten Volkswagen ID4. Kyseessä on katumaasturi, joka on suunniteltu palvelemaan autoilijoita niin kaupunkiajossa kuin maastoreiteilläkin. Toimintamatka tässä Volkkarin sähköautossa on jopa 520 km akun koosta riippuen. Näitä sekä muita Volkswagenin käytettyjä sähköautoja löytyy sillon tällöin valikoimastamme, joten kannattaa tarkastella sivustoamme aktiivisesti tai olla yhteydessä myyjiimme, mikäli sellainen on etsinnässä!

Volkswagenin käytettyjä autoja löydät meiltä niin Lappeenrannasta, Imatralta, Kotkasta, Lahdesta ja Vantaalta sekä tietysti verkosta. Oletko jo tutustunut kotiintoimitus-palveluumme? Sen avulla voimme toimittaa uuden autosi vaikka toiselle puolelle Suomea!