Vaihtoautot Vantaa

Vantaan myymälästämme löydät yli 50 vaihtoauton valikoiman tarkastettuja ja kunnossa olevia käytettyjä autoja. Jokaisesta vaihtoautosta saat tietää kaiken olennaisen ennen ostoa, joten kanssamme voit tulla kaupantekoon turvallisin mielin.

Vaihtoautokauppa Vantaalla pistää hymyilyttämään

Jos etsit joukkoa totista, olet totta vie vikapaikassa. Vantaan tiimimme nimittäin jaksaa hymyillä vähän tiukemmassakin paikassa, sattuipa sinua sitten palvelemaan myyjistämme Sampsa, Pauli tai Sami. Jokainen heistä tekee parhaimpansa, jotta löytäsit itsellesi mieluisan vaihtoauton. Mikäli olet tällä kertaa autonvaihdon sijaan myymässä nykyistä autoasi, pyydä meiltä tarjous, niin voit päästä autostasi eroon ajatustakin nopeammin.

Katso vaihtoautot

Erittäin hyvää palvelua vantaalla. Sami Kankaanpää hoiti hienosti ja ammattitaitoisesti autokaupat! Jos vielä autolle olis tarvetta niin kyllä Samille soittaisin!

Vantaan vaihtoautoista löydät hyvin todennäköisesti mieluisan auton kukkarollesi sopivaan hintaan, kaipasitpa sitten sporttisista coupea, perhefarkkua, kauppakassia tai vaikka nelivetoista maasturia. Neljä erinomaista syytä ostaa seuraava vaihtoauto meiltä Vantaalta:

  • Palvelemme sinua hymyssä suin, sillä autokauppa ei ole haudanvakava asia
  • Saat autorahoituksen sopivilla ehdoilla ja mieluisan kokoisella kuukausierällä
  • Hoidamme mahdolliset ongelmatilanteet nopeasti ja joustavasti
  • Saat uuteen käytettyyn autoosi kaskovakuutuksen huippuedullisesti alk. 299 e/vuosi

Jos siis olet etsimässä vaihtoautoa Vantaalta, niin tutustu valikoimaamme alla. Käyttämällä hakusuodattimen rajauksia saat esille nopeasti sinua eniten kiinnostava vaihtoautot. Mikäli et syystä tai toisesta löydä mieluista autoa Vantaan autoliikkeestämme, siirry etusivulle ja katso myös muiden toimipisteidemme vaihtoehdot.

Asutko kaukana Vantaasta, mutta lähellä jotain muuta toimipistettämme? Ei hätää, sillä tarvittaessa järjestämme haluamallesi autolle kuljetuksen toiseen liikeeseemme tai jopa kotiovellesi. Tämä hoituu pienellä, tapauskohtaisesti sovittavalla varausrahalla. Myyjämme kertovat mielellään lisää.

Yhteystiedot

Ohtolankatu 2
01510 Vantaa
0207 341 822
Avoinna: ma–pe 9–18 la 10–15

Automyynti

Sampsa Karhu
Automyynti / Ostot
Englanti
Sami Kankaanpää
Automyynti / Ostot
Pauli Jormakka
Automyynti / Ostot
Englanti

Autohaku

Autoja: 0
12