Skoda vaihtoautot

Tuttu ja turvallinen. Näillä sanoin moni asiakkaamme kuvailee Skodaa, eikä suotta. Sen vuoksi mekin tarjoamme kattavan valikoiman Skoda-vaihtoautoja. Valikoimastamme löydät tavallisesti ketteryydestään tunnetun Fabian, Octavian sedanit sekä farkut, juhlavamman Superb:n sekä tila-autoina tunnetut Roomsterin ja Yetin.

Katso vaihtoautot

Skoda-vaihtoautot luotettavasti ja hymyssä suin

Skodan logo vuodesta 2016 alkaen
Skoda-valikoimamme kattaa tavallisesti noin parikymmentä vaihtoautoa, joten voit löytää oman suosikki-Skodasi suhteellisen vaivatta. Mikäli juuri tällä hetkellä et löydä täältä itsellesi sopivaa tsekkiläistä menopeliä, niin kurkkaa toki muutaman päivän kuluttua uudelleen. Valikoimamme elää jatkuvasti, erityisesti suosituimpien merkkien ja mallien kohdalla.

Palvelu oli loistavaa. Sopivaa autoa ei löydetty, niin sellainen minulle hankittiin. Auton sai kätevästi juuri sellaisella kuukausierällä, kun itse halusin. Mukavalle myyjälle terveisiä ja kiitos!

Tiesitkö muuten, että klassinen siipinuolikuvio on esiintynyt Skodan logossa jo vuodesta 1926 – eli yli sadan vuoden ajan. Skodan logon juuret juontavat kuitenkin vielä huomattavasti kauemmas, aikaan jolloin logosta löytyivät vielä alkuperäisen yrityksen perustajien (Laurin & Klement) nimet. Nykyinen logo on ollut käytössä vuodesta 2016 alkaen. Tutustu tarkemmin Skodan historiaan logojen kautta.

Autohaku

Autoja: 0
12