Mercedes-Benz vaihtoautot

Mercedes-Benzin logo. Mercedes-Benz on vuonna 1926 perustettu saksalainen automerkki, joka valmistaa henkilöautoja, pakettiautoja, linja-autoja sekä kuorma-autoja. Mercedes-Benzin henkilöautot luokitellaan eri sarjojen kautta, kuten C-sarja ja S-sarja.

Mercedes-Benz tunnetaan premium- ja luksusautoista ja brändiä kuvaillaankin luksuksen lisäksi sanoilla urheilullisuus ja turvallisuus.

Katso alta MS-auton Mercedes-Benz vaihtoautot!

Autohaku

Näytä lisää hakukriteereitä

Autoja: 0
12

”The best or nothing”, varmaa laatua Mercedes-Benziltä

Autoista puhuttaessa monet ovat varmasti törmänneet nimiin Gottlieb Daimler sekä Karl Benz. Heidän ansiostaan myös me MS-autolla voimme tänä päivänä tarjota asiakkaillemme tavan liikkua huolettomasti edullisilla vaihtoautoillamme. He nimittäin keksivät auton vuonna 1886 ja perustivat yhdessä Mercedes-Benzin. Tänäkin päivänä Mercedes-Benz Group AG on yksi maailman menestyneimmistä autoalan yrityksistä.

Mersun henkilö- ja pakettiautoja valmistaa Mercedes Benz Group, kun taas kuorma- ja linja-autojen valmistuksesta vastaa Daimler Truck. Mercedes-Benzin tytäryhtiö Mercedes-Benz AMG valmistaa olemassa olevista malleista suorituskykyisimpiä malleja jatkojalostaen ja muokaten. AMG-malleille on tyypillistä alkuperäismalleja aggressiivisempi ulkonäkö ja paranneltu suorityskyky.

Monien muiden merkkien tavoin myös Mercedes-Benz tähtää kohti täyssähköistä autovalikoimaa. Toistaiseksi valikoimassamme on vielä vain vähän Mercedes-Benzin täyssähkösautoja, mutta lähitulevaisuudessa ne tulevat varmasti lisääntymään muiden käytettyjen autojemme joukossa.

Mercedeksen logo ja tavaramerkki, kolmisakarainen tähti laakeriseppeleessä, on ollut käytössä vuodesta 1925 asti. Myös yrityksen slogan ”The best or nothing” on määrittänyt yrityksen toimintaa alusta saakka ja se kuvaakin osuvasti Mercedeksen laadukkuutta.