Vaihtoautot Lempäälä

Lempäälän Ideaparkista, Pohjoismaiden suurimmasta vaihtoautotalosta löydät MS-autolta laajan valikoiman käytettyjä ja kunnossa olevia autoja. Kaikki vaihtoautot ovat myyjiemme huolella tarkastamia ja kerromme aina etukäteen auton kunnon ja mahdolliset tiedossa olevat puutteet.

Vaihtoautot Lempäälästä luotettavasti ja hymyssä suin

MS-auton Lempäälän myymälässä sinua palvelevat Mikko, Juha ja Onni. Olipa ajatuksenasi sitten autonvaihto, sinulle uuden käytetyn auton osto tai oman ylimääräiseksi jääneen auton myynti, meillä sinua palvellaan varmasti.

Katso vaihtoautot

Hyvä autovalikoima ja hinnat kohdillaan. Autokaupat sujuivat Juha Toivosen kanssa todella mallikkaasti. Hän löysi tarpeisiimme hyvä auton, josta tehtiin heti kaupat. Voin suositella!!

Vaihtoautoistamme löydät säännöllisesti vaihtuvan valikoiman mm. farmareita, maastoautoja, pienempiä viistoperiä ja silloin tällöin myös jokusen hieman rouheamman tai erikoisemman auton.

Miksi ostaisit seuraavan autosi juuri meiltä?

    • Lempäälässä toiveesi kuullaan ja teemme parhaamme niiden täyttämiseksi
    • Järjestämme sinulle mieluisaan autoon rahoituksen sopivalla kuukausierällä
    • Voit vaihtaa likaisen auton puhtaaseen hyvällä omalla tunnolla
    • Pidämme kiinni sovituista asioista
    • Meiltä ostettuun autoon saat aina edullisen kaskovakuutuksen
Lempäälän toimipiste Autoareenalla

Mikäli siis etsit vaihtoautoa Lempäälästä, voit kurkata valikoimamme alta. Hakukoneen avulla helpotat sopivan auton löytymistä. Mikäli et syystä tai toisesta löydä mieluista autoa Lempäälän autoliikkeestämme, siirry etusivulle ja katso myös muiden toimipisteidemme vaihtoehdot.

Tarvittaessa siirrämme haluamasi auton sinua lähimpään toimipisteeseen kaupantekoa varten pienellä, tapauskohtaisesti sovittavalla varausrahalla.

 

 

Yhteystiedot

Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä
0207 341 823
Avoinna: ma-pe 10-19 la 10-18 su 12-18

Automyynti

Marko Kivimäki
Myynti / Ostot
 
Mikko Niemi
Myyntipäällikkö, Myynti / Ostot
EnglantiRuotsiSaksa

Autohaku

Autoja: 0