Vaihtoautot Kotka

Kotkan Keltakalliolta löydät kattavan valikoiman hyviä käytettyjä autoja. Vaihtoautojen kunto tarkastetaan aina myyjiemme toimesta ja havaitut puutteet ilmoitetaan ostajalle etukäteen.

Vaihtoautot Kotkasta rehdisti ja hymyssä suin

Kotkan Keltakalliolla taltutat autokuumeen vaivatta Mikko-Pekan, Iiriksen ja Laurin kanssa. Tässä triossa yhdistyvät asiantuntemus, hyvä fiilis välitön palveluasenne tilanteessa kuin tilanteessa. Kanssamme kaupanteko on mukavaa, ja autosi vaihtuu sinulle uuteen nopeammin kuin osasit toivoa. Jos olet ostamisen sijaan myymässä autoasi, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Katso vaihtoautot

Harvinaisen rehtiä vaihtoautokauppaa! Autossa pieniä vikoja, mutta kaikki hoitui yhteisymmärryksessä kuntoon. Aiomme mennä toistekin autokaupoille Mikko-Pekan kanssa! Suosittelen!

Kotkan vaihtoautovalikoimasta löydät usein hyvän käyttöauton sopivasti hinnoiteltuna. Erikoisuus tai ei, niin meiltä voit ostaa minkä vain auton rahoituksella, jopa täysin ilman käsirahan tarvetta. Vanhempiin autoihin sinun ei ole pakko ottaa edes kaskovakuutusta.

Merkkejä ja malleja löytyy Kotkastakin laidasta laitaan, edullisista pakuista tilaviin perhefarkkuihin ja pieniin kauppakasseihin.

4 hyvää syytä valita meidät

  • Teemme parhaamme toiveidesi täyttämiseksi
  • Sopiva rahoitus järjestyy kauttamme jopa ilman käsirahaa tai vaihtoautoa
  • Kannamme asiaankuuluvan vastuun myymistämme vaihtoautoista
  • Huippuedullinen MS-Kasko auton oston yhteydessä alk. 299 e/vuosi
Vaihtoautoja Kotkan Keltakalliolla MS-auton pihassa
Kotkan toimipiste Keltakalliolla

Mikäli etsit vaihtoautoa Kotkasta, tutustu rauhassa tältä sivulta löytyvään valikoimaamme. Hakuehtojen avulla nopeutat mieluisan auton löytymistä. Mikäli et syystä tai toisesta löydä mieluista autoa Kotkan autoliikkeestämme, siirry etusivulle ja katso myös muiden toimipisteidemme vaihtoehdot.

Jos satut Kotkan sijaan asumaan lähempänä jotain muuta toimipistettämme, kysy rohkeasti auton siirtoa tai kotiintoimitusta. Se järjestyy helposti tapauskohtaisesti sovittavalla varausrahalla.

Yhteystiedot

Keltakalliontie 2
48770 Kotka
0207 341 820
Avoinna: ma–pe 9–18 la 10–15

Automyynti

Jari Hannikainen
Automyynti / Ostot
Mikko-Pekka Rintamo
Automyynti / Ostot
Englanti
Iiris Luukkonen
Automyynti / Ostot

Autohaku

Autoja: 0
12