Vaihtoautot Kotka

Kotkan Keltakalliolta löydät kattavan valikoiman hyviä käytettyjä autoja. Vaihtoautojen kunto tarkastetaan aina myyjiemme toimesta ja havaitut puutteet ilmoitetaan ostajalle etukäteen.

Vaihtoautot Kotkasta rehdisti ja hymyssä suin

Kotkan Keltakalliolla taltutat autokuumeen vaivatta Veeran, Evgenian ja Tuukan kanssa. Tässä tehotiimissä yhdistyvät asiantuntemus, hyvä fiilis ja välitön palveluasenne tilanteessa kuin tilanteessa. Heidän kanssaan kaupanteko on mukavaa ja autosi vaihtuu sinulle uuteen nopeammin, kuin osasit toivoa. Jos olet ostamisen sijaan myymässä autoasi, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Katso vaihtoautot

Loistavaa asiakaspalvelua Kotkan pisteessa, kaupat sujuivat todella sujuvasti ja auto toimitettiin seuraavana päivänä kotipihalleni. Kuskikin oli todella mukava. Sama kokemus myös Vantaan toimipisteestä missä olen asioinut aiemmin. Kiitos Veeralle kaupoista!

Kotkan vaihtoautovalikoimasta löydät usein hyvän käyttöauton sopivasti hinnoiteltuna. Erikoisuus tai ei, niin meiltä voit ostaa minkä vain auton rahoituksella, jopa täysin ilman käsirahan tarvetta. Vanhempiin autoihin sinun ei ole pakko ottaa edes kaskovakuutusta. Merkkejä ja malleja löytyy Kotkastakin laidasta laitaan, edullisista pakuista tilaviin perhefarkkuihin ja pieniin kauppakasseihin.

4 hyvää syytä valita meidät

  • Teemme parhaamme toiveidesi täyttämiseksi
  • Sopiva rahoitus järjestyy kauttamme jopa ilman käsirahaa tai vaihtoautoa
  • Kannamme asiaankuuluvan vastuun myymistämme vaihtoautoista
  • Huippuedullinen MS-Kasko auton oston yhteydessä edulliseen hintaan!

MS-auton toimipiste Kotkassa.

Mikäli etsit vaihtoautoa Kotkasta, tutustu rauhassa alta löytyvään valikoimaamme. Hakuehtojen avulla nopeutat mieluisan auton löytymistä. Mikäli et syystä tai toisesta löydä mieluista autoa Kotkan autoliikkeestämme, siirry etusivulle ja katso myös muiden toimipisteidemme vaihtoehdot.

Jos satut Kotkan sijaan asumaan lähempänä jotain muuta toimipistettämme, kysy rohkeasti auton siirtoa tai kotiintoimitusta. Se järjestyy helposti tapauskohtaisesti sovittavalla varausrahalla.

Yhteystiedot

Keltakalliontie 2
48770 Kotka
0300 870 315
Avoinna: ma–pe 10–18 la 10-15

Automyynti

Autohaku

Näytä lisää hakukriteereitä

Autoja: 0
12