Vaihtoautot Kotka

Kotkan Keltakalliolta löydät jopa 40 auton valikoiman hyviä käytettyjä autoja. Vaihtoautojen kunto tarkastetaan aina myyjiemme toimesta ja mahdolliset puutteet raportoidaan ostajalle etukäteen.

Vaihtoautot Kotkasta rehdisti ja hymyssä suin

Kotkan Keltakalliolla taltutat autokuumeen vaivatta Mikko-Pekan, Laurin ja Iiriksen kanssa. Tässä triossa yhdistyvät asiantuntemus, hyvä fiilis välitön palveluasenne tilanteessa kuin tilanteessa. Kanssamme kaupanteko on mukavaa, ja autosi vaihtuu sinulle uuteen nopeammin kuin osasit toivoa. Jos olet ostamisen sijaan myymässä autoasi, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Harvinaisen rehtiä vaihtoautokauppaa! Autossa pieniä vikoja, mutta kaikki hoitui yhteisymmärryksessä kuntoon. Aiomme mennä toistekin autokaupoille Mikon kanssa! Suosittelen!

Vaihtoautoja Kotkan Keltakalliolla MS-auton pihassa
Kotkan toimipiste Keltakalliolla

Kotkan vaihtoautovalikoimasta löydät usein hyvän käyttöauton sopivasti hinnoiteltuna. Erikoisuus tai ei, niin meiltä voit ostaa minkä vain auton rahoituksella, jopa täysin ilman käsirahan tarvetta. Vanhempiin autoihin sinun ei ole pakko ottaa edes kaskovakuutusta.

Merkkejä ja malleja löytyy Kotkastakin laidasta laitaan, edullisista pakuista tilaviin perhefarkkuihin ja pieniin kauppakasseihin.

Katso vaihtoautot

Muutama hyvä syy tulla luoksemme autokaupoille:

  • Teemme parhaamme toiveidesi täyttämiseksi
  • Sopiva rahoitus järjestyy kauttamme jopa ilman käsirahaa tai vaihtoautoa
  • Kannamme asiaankuuluvan vastuun myymistämme vaihtoautoista
  • Huippuedullinen kaskovakuutus auton oston yhteydessä alk. 299 e/vuosi

Mikäli etsit vaihtoautoa Kotkasta, tutustu rauhassa tältä sivulta löytyvään valikoimaamme. Hakuehtojen avulla nopeutat mieluisan auton löytymistä. Mikäli et syystä tai toisesta löydä mieluista autoa Kotkan autoliikkeestämme, siirry etusivulle ja katso myös muiden toimipisteidemme vaihtoehdot.

Jos satut Kotkan sijaan asumaan lähempänä jotain muuta toimipistettämme, kysy rohkeasti auton siirtoa tai kotiintoimitusta. Se järjestyy helposti tapauskohtaisesti sovittavalla varausrahalla.

Yhteystiedot

Keltakalliontie 2
48770 Kotka
0207 341 820
Avoinna: MA-PE 10.00-17.00, LA 10.00-14.00

Automyynti

Lauri Putila
Automyynti / Ostot
Englanti
Mikko-Pekka Rintamo
Automyynti / Ostot
Englanti

Autohaku

Autoja: 0