Vaihtoautot Kotka

Kotkan Keltakalliolta löydät kattavan valikoiman hyviä käytettyjä autoja. Vaihtoautojen kunto tarkastetaan aina myyjiemme toimesta ja havaitut puutteet ilmoitetaan ostajalle etukäteen.

Vaihtoautot Kotkasta rehdisti ja hymyssä suin

Kotkan Keltakalliolla taltutat autokuumeen vaivatta Mikko-Pekan tai Valtterin kanssa. Kahden hengen tehotiimissä yhdistyvät asiantuntemus, hyvä fiilis ja välitön palveluasenne tilanteessa kuin tilanteessa. Heidän kanssaan kaupanteko on mukavaa ja autosi vaihtuu sinulle uuteen nopeammin, kuin osasit toivoa. Jos olet ostamisen sijaan myymässä autoasi, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Katso vaihtoautot

Harvinaisen rehtiä vaihtoautokauppaa! Autossa pieniä vikoja, mutta kaikki hoitui yhteisymmärryksessä kuntoon. Aiomme mennä toistekin autokaupoille Mikko-Pekan kanssa! Suosittelen!

Kotkan vaihtoautovalikoimasta löydät usein hyvän käyttöauton sopivasti hinnoiteltuna. Erikoisuus tai ei, niin meiltä voit ostaa minkä vain auton rahoituksella, jopa täysin ilman käsirahan tarvetta. Vanhempiin autoihin sinun ei ole pakko ottaa edes kaskovakuutusta. Merkkejä ja malleja löytyy Kotkastakin laidasta laitaan, edullisista pakuista tilaviin perhefarkkuihin ja pieniin kauppakasseihin.

4 hyvää syytä valita meidät

  • Teemme parhaamme toiveidesi täyttämiseksi
  • Sopiva rahoitus järjestyy kauttamme jopa ilman käsirahaa tai vaihtoautoa
  • Kannamme asiaankuuluvan vastuun myymistämme vaihtoautoista
  • Huippuedullinen MS-Kasko auton oston yhteydessä pysyvästi edulliseen hintaan!
Vaihtoautoja Kotkan Keltakalliolla MS-auton pihassa
Kotkan toimipiste Keltakalliolla

Mikäli etsit vaihtoautoa Kotkasta, tutustu rauhassa alta löytyvään valikoimaamme. Hakuehtojen avulla nopeutat mieluisan auton löytymistä. Mikäli et syystä tai toisesta löydä mieluista autoa Kotkan autoliikkeestämme, siirry etusivulle ja katso myös muiden toimipisteidemme vaihtoehdot.

Jos satut Kotkan sijaan asumaan lähempänä jotain muuta toimipistettämme, kysy rohkeasti auton siirtoa tai kotiintoimitusta. Se järjestyy helposti tapauskohtaisesti sovittavalla varausrahalla.

Yhteystiedot

Keltakalliontie 2
48770 Kotka
0207 341 820
Avoinna: ma–pe 10–17 la 10–14

Automyynti

Valtteri Salminen
Automyynti / Ostot
Englanti
Mikko-Pekka Rintamo
Myyntipäällikkö, lomalla
Englanti

Autohaku

Autoja: 0