Vaihtoautot Imatra

Imatran toimipisteestä löydät kattavan valikoiman käytettyjä ja kunnossa olevia autoja. Kaikki vaihtoautot ovat myyjiemme huolella tarkastamia ja kerromme aina etukäteen auton kunnon ja mahdolliset tiedossa olevat puutteet.

Vaihtoautot Imatralta luotettavasti ja hymyssä suin

MS-auton Imatran myymälässä sinua palvelevat Antti, Tapio, Juho ja Antti, iloiset ja innokkaat asiantuntijat. Olipa ajatuksenasi sitten autonvaihto, sinulle uuden käytetyn auton osto tai oman ylimääräiseksi jääneen auton myynti, meillä sinua palvellaan varmasti.

Katso vaihtoautot

Imatran toimipisteessä auto kuvailtiin puhelimitse tarkkaan ja totuudenmukaisesti puutteita myöden, joten kannatti ajaa pidemmältäkin autokaupoille kun löytyi mieluisa ajokki. Autossa oli jopa paremmat varusteet mitä ilmoituksessa mainittiin. Kotona paljastunut pienehkö vika korjautettiin hienosti. Käsitykseni autokaupoista muuttui huomattavasti parempaan suuntaan. Hyvän oloinen auto sopivasti hinnoiteltuna. Suosittelen!

Vaihtoautoistamme löydät säännöllisesti vaihtuvan valikoiman mm. farmareita, maastoautoja, pienempiä viistoperiä ja silloin tällöin myös jokusen hieman rouheamman tai erikoisemman auton.

Miksi ostaisit seuraavan autosi juuri meiltä?

  • Imatralla toiveesi kuullaan, ja teemme parhaamme niiden täyttämiseksi
  • Järjestämme sinulle mieluisaan autoon rahoituksen sopivalla kuukausierällä
  • Voit vaihtaa likaisen auton puhtaaseen hyvällä omalla tunnolla
  • Pidämme kiinni sovituista asioista
  • Meiltä ostettuun autoon saat edullisen ja kattavan kaskovakuutuksen erityisalennuksella!
Imatran toimipiste Mansikkalassa

Mikäli siis etsit vaihtoautoa Imatralta, kurkkaa valikoimamme alta. Hakukoneen avulla helpotat sopivan auton löytymistä. Mikäli et syystä tai toisesta löydä mieluista autoa Imatran autoliikkeestämme, siirry etusivulle ja katso myös muiden toimipisteidemme vaihtoehdot.

Tarvittaessa siirrämme haluamasi auton sinua lähimpään toimipisteeseen kaupantekoa varten pienellä, tapauskohtaisesti sovittavalla varausrahalla.

Yhteystiedot

Karhumäenkatu 4
55120 Imatra
0300 870 313
Avoinna: ma–pe 10–18 la 10–15

Automyynti

Autohaku

Näytä lisää hakukriteereitä

Autoja: 0
12