Halvat autot

Halpa ja hyvä, onko sellaista olemassakaan? Meillä ei ole tapana kehua käytettyjä autoja täydellisiksi, mutta MS-autolla halvatkin autot ovat myyjiemme tarkastamia ja päivittäiseen käyttöön mainiosti soveltuvia. Halpojen autojen kategoriasta löydät kaikki alle 6000 euron hintaiset menopelit.

Mikäli etsit halpaa autoa ilman tahallaan piiloteltuja vikoja, olet oikeassa osoitteessa. Periaatteemme mukaisesti halvoistakin autoista saat tietää myyjiltämme kaiken olennaisen renkaiden kunnosta tiedossa oleviin tehtyihin huoltoihin, niin hyvät kuin huonotkin puolet. Lähtökohtana on, että kauttamme saat hankittua omalle kukkarollesi sopivan ja juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan auton. Sivun alalaidasta löydät vinkkejä siihen, mihin asioihin halpaa autoa etsiessäsi kannattaa kiinnittää huomiota. Edullisia autoja laitamme myös huutokauppaan.

Katso vaihtoautot

Halpa auto kevyellä rahoituksella

Myös vanhemman ja hyvin edullisen auton saat hankittua MS-auton kautta jopa ilman käsirahaa ja erittäin pienellä kuukausierällä. Lisäbonuksena kerrottakoon, että valitessasi Kevyt rahoituksen, ei sinun ole pakko ottaa autollesi kaskovakuutusta.

Useimpiin tältä sivulta löytyviin autoihin onnistumme järjestämään rahoituksen jopa alle sadalla eurolla kuukaudessa ja sehän sopii mainiosti vähän tiukempaankin budjettiin. Tähän kun lätkäisee päälle pelkän pakollisen liikennevakuutuksen, niin kuukausittaiset kulut pysyvät hyvin kurissa.

Lähtökohtana on, että kauttamme saat hankittua omalle kukkarollesi sopivan ja juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan auton.

Kevytrahoitusta tarjoamme pääsääntöisesti yli 10 vuotta vanhoihin autoihin LähiTapiola Kevyt osamaksun tai Santanderin Osamaksurahoituksen kautta. Käsirahaa et välttämättä tarvitse, mutta pienikin (noin kahden maksuerän suuruinen) käsiraha helpottaa hyväksytyn rahoituspäätöksen saamista.

Halvat hyvät vaihtoautot MS-autolta

 

SAV-rahoitus alle 10 000 € hintaisiin vaihtoautoihin

SAV-rahoitus on yhteistyökumppanimme tarjoama kohtuuhintainen rahoitus erityisesti edullisiin vaihtoautoihimme. SAV-rahoitus sopii parhaiten alle 10 000 € hintaisiin ajoneuvoihin ja tältä sivulta löytyvien eli alle 6 000 € hintaisten ajoneuvojen SAV-rahoituksessa vakuutukseksi riittää pelkkä liikennevakuutus. SAV-rahoituksen edellytyksiin kuuluu mm. puhtaat luottotiedot, vakituinen tulo sekä pysyvä osoite. Lisäksi SAV-rahoituksen hakijan tulee olla vähintään 25-vuotias. Kysy lisää myyjiltämme tai jätä luottopäätöshakemus vaikka heti valitsemastasi autosta! 

Voinko ostaa halvan auton ilman luottotietoja?

Mikäli luottotietosi ovat päässeet ruostumaan, ei hätä ole välttämättä kovinkaan suuri. Meillä on parikin hyvää yhteistyökumppania, jotka myöntävät korkean riskin rahoitusta. Jos sinulla on merkintä luottorekisterissä, niin lukaise juttumme kuinka ostat auton ilman luottotietoja.

Erinomainen palvelu ja kohtuulliset hinnat. Kannatti tulla kauempaakin!

Autohaku

Näytä lisää hakukriteereitä

Autoja: 0
12

Mihin kiinnittää huomiota, kun budjetti auton hankintaan on rajallinen?

Ensiauto, kakkosauto, pakollinen hankinta… Mikä tahansa syy onkin, voi joskus olla tarpeen hankkia auto edullisemmasta hintaluokasta. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä hyvä edullinen auto voi moniin käyttötarpeisiin löytyä myös halpojen käytettyjen autojen joukosta. Edullisia autoja löydät kaikilta toimipisteiltämme, mutta etänä voit ostaa niitä ympäri Suomen, olitpa sitten vaikkapa Helsingissä tai Lapissa. 

Alle 6 000 € autoja yhdistää usein pieni koko, ikä sekä suuret kilometrit, mutta meidän vaihtoautovalikoimasta voit tehdä hyviäkin löytöjä. Voit vallan hyvin löytää vähän ajetun ja suuremmankin auton jopa alle 5 000 eurolla, toki tällöin saattaa joutua tinkimään esimerkiksi auton iästä. Vastaavasti voit löytää myös suhteellisen uuden auton, joka on ehtinyt nähdä maailmaa useampien kilometrien edestä. 

Vaikka auton ulkonäön onkin hyvä miellyttää omistajan silmää, kannattaa siitä olla valmis joustamaan. On hyvä pohtia, onko ulkoisesti hienosta autosta iloa pitkäksi aikaa, jos auton muut ominaisuudet eivät palvele omia tarpeita. Haluatko maksaa esimerkiksi suuremmasta kulutuksesta, jos “väärän värisellä” autolla voisit säästää kymmeniä, ellet satoja euroja vuodessa? Huomioitavaa on myös, että esimerkiksi dieselautot yleensä kestävät kilometrejä bensiiniautoja paremmin, joten myös autojen käyttövoimia kannattaa vertailla juuri itselleen sopivaa yksilöä etsiessä. Apua oikean käyttövoiman valintaan voit löytää täältä tai voit pohtia sitä yhdessä myyjiemme kanssa. 

Se, mikä on paras halpa auto, riippuu täysin asiakkaan omista tarpeista. Perheelliselle se voi olla iäkäs, mutta suurempi farkku mahdollisimman isolla tavaratilalla, kun taas nuoren ensimmäiseksi autoksi paras vaihtoehto voi olla pieni ja ketterä kaupunkiauto alhaisella kulutuksella. Tällöin on usein myös valmis tinkimään auton muista ominaisuuksista, toiselle esimerkiksi tila on tärkeämpi kun taas toinen haluaa autosta löytyvän tietyt lisävarusteet. Jos lisävarusteet ovat sinulle vielä enemmän tai vähemmän tuntematon käsite, suosittelemme tutustumaan blogistamme löytyvään kattavaan lisävaruste-kirjastoon