Ford-vaihtoautot

Valkoinen Ford Mondeo farmariauto.Ford Motor Company on kansainvälisesti tunnettu yhdysvaltalainen autonvalmistaja. Fordin nimi tulee sen perustajasta Henry Fordista, joka perusti kyseisen automerkin vuonna 1903 Detroitissa Yhdysvalloissa. Fordin päätuotteet ovat henkilöautot ja pakettiautot. Aikaisemmin merkki tunnettiin myös kuorma-autoista ja traktoreista.

Fordin vaihtoautoista löytyy jokaiselle jotakin. Tunnettuja ja suosittuja malleja vuosien varrella on ollut esimerkiksi pieni ja ketterä Ford Fiesta, perheiden suosimat Ford Focus sekä Ford Mondeo, luottokatumaasturi Ford Kuga sekä sporttinen Ford Mustang. Fordilta löytyy myös tila-autoja, kuten Ford S-Max

Autohaku

Näytä lisää hakukriteereitä

Autoja: 0

Ford mullisti autojen valmistuksen

Ford teki merkittävän muutoksen autojen valmistuksessa, kun se otti ensimmäisenä käyttöön kokoamislinjaston. Sen ansiosta autojen valmistamisesta tuli huomattavasti halvempaa ja nopeampaa. Keksintö on varmasti ollut osallisena myös siihen, että Ford on tälläkin hetkellä yksi maailman suurimmista yrityksistä. 

Fordilla on pitkä historia myös Suomen automarkkinoilla. 1920-luvulla Suomeen perustettiin oma Ford yhtiö nimellä Ford Motor Company of Finland. Myöhemmin nimi vaihtui Oy Ford Ab:ksi, jolla yritys toimii edelleen ja vastaa Fordien maahantuonnista Suomeen. 

Fordin monipuolisia malleja yhdistää todistetusti turvallisuus

Fordin mallit ovat pärjänneet loistavasti NCAP-kolaritesteissä, joiden tarkempia tuloksia pääset lukemaan autojen mallikohtaisilta sivuilta tekstin linkeistä. Erityisesti turvallisuutta arvostavalle voi Fordilta löytyä siis loistava matkakaveri tuleville ajomatkoille. 

Meillä MS-autolla myydään useita Fordin malleja aina Ford Ka:sta Ford Transitiin. Fordin vaihtoautot liikkuvat meillä tiheään tahtiin, joten valikoimaa kannattaa seurata aktiivisesti tai vinkata myyjillemme, millaisilla kriteereillä oman Ford-vaihtoautosi haluaisit.

Kurkkaa haluamasi toimipisteen yhteystiedot täältä tai tule vierailemaan paikan päällä!