Chat-automyynti palvelee

Autokaupat juuri siellä missä olet? Tai nopeaa tukea auton ostoon? MS-auton chat palvelee sinua iloisesti ja henkilökohtaisesti, aamusta iltaan. Saatavillasi on koko 350 käytetyn auton valikoimamme. Kaikki autot on koeajettu ja tarkastettu myyjiemme toimesta, joten saat auton kunnon tietoon myös etänä. Toimitamme auton luoksesi – ympäri Suomen!

Autokauppaa etänä hymyssä suin

Chatissa sinua palvelee Samuel. Tämän myyjän kanssa ei hymy hyydy tai asiantuntemus lopu kesken, joten kaupankäynti sujuu kuin tanssi. Meillä chatissä palvelee aidot asiantuntijat robottien sijasta. Kanssamme teet luotettavat vaihtokaupat, hankit ensiauton tai myyt sinulle ylimääräiseksi jääneen menopelin helposti ja nopeasti.

MS-auton chat

MS-auton chat palvelee ma-pe 10-18.

Samuel Selin
Automyynti / Ostot
Lomalla
 

Katso vaihtoautot

Samuel Selinin kanssa asiat hoitui asiantuntevasti! Arvostettavaa asiakkaasta ja autosta huolehtimista myös kaupan jälkeenkin sovittujen ajoneuvokohtaisten asioiden järjestelyn suhteen. Samuel hoiti kaiken juuri niinkuin oli sovittu ja piti minut jatkuvasti ajan tasalla. Olen usean autoliikkeen kanssa ollut tekemisissä elämäni aikana ja MS-auto on ensimmäinen, jonka kanssa KAIKKI on mennyt nappiin! Rehellistä, asiakkaalle läpinäkyvää ja asiantuntevaa toimintaa. Luottokauppa!

MS-auton vaihtoautoista löydät hyvin todennäköisesti sinulle uuden käytetyn auton, sillä valikoimamme kattaa laajasti eri automerkit ja mallit, pienistä kauppakasseista rouheisiin nelivetoihin ja kevytkuorma-autoihin.

Miksi ostaa auto chatin kautta?

  • Kuuntelemme toiveesi ja teemme parhaamme niiden täyttämiseksi
  • Sopivan auton löydyttyä rahoituskin järjestyy vaivatta, jopa ilman käsirahaa
  • Voit vaihtaa likaisen auton puhtaaseen
  • Koko auton vaihtoprosessi hoituu sujuvasti myös etänä
  • Miltä kuulostaisi kaskovakuutus edulliseen hintaan? Sekin onnistuu!

Kaikki tämä onnistuu etänä helposti ja vaivattomasti!

Kätevän autohakumme avulla saat nopeasti näkyville sinua eniten kiinnostavat autot.
Jäikö jokin mietityttämään? Voit myös soittaa suoraan chat-myyjälle puh. 0300 870 311.

Soita chat-tiimille!

Haluatko alustavan luottopäätöksen? Tee se tästä!

Autohaku

Näytä lisää hakukriteereitä

Autoja: 0