BMW:n monipuoliset mallit ja erilaiset vaihtoautot

BMW:n logo

Bayerische Motoren Werke AG, tutummin BMW tai bemari, on saksalainen yritys, joka valmistaa imagoltaan urheilullisia ja dynaamisia henkilöautoja ja moottoripyöriä. BMW sai alkunsa 1900-luvun alussa lentokonemoottoreiden valmistuksesta, jota BMW jatkaa vielä tänäkin päivänä yhteistyössä Rolls-Roycen kanssa. BMW keskittyy kuitenkin nykypäivänä henkilöautojen ja moottoripyörien valmistukseen. BMW:n myydyin automalli on 3-sarja. BMW:n pääkonttori sijaitsee Münchenissä ja autotehtaita löytyy ympäri maailman. BMW:n logon väritys tulee Baijerin osavaltion vaakunasta ja on muuttunut vain vähän vuosien saatossa. Katso alta MS-auton BMW:n vaihtoautojen valikoima!

Autohaku

Näytä lisää hakukriteereitä

Autoja: 0

Vaihtoautovalikoimastamme löytyy lähes poikkeuksetta yli 30 BMW:n henkilöautoa vaihtelevasti aina pienimmistä 1-sarjan autoista jopa suurimpiin 8-sarjan autoihin. Uutena tulokkaana BMW:ltä myös i-sarjan sähköautot ovat löytäneet paikkansa vaihtoautovalikoimastamme, samoin kuin erilaiset hybridimallit. Hybridimallit tunnistat mallitarkenteen e-merkinnästä. Omana sarjanaan kulkee vielä BMW:n katumaasturit, jotka tunnistaa X-merkinnästä. Nelivedot vuorostaan tunnistaa mallitarkenteen xDrive merkinnästä. 

Vaikka lähes kaikki BMW:n mallit ovat tyyliltään urheilullisia, on varsinaisille sporttimalleille luotu oma M-sarja. Sitä ei kuitenkaan pidä sekoittaa lisävarustepaketti M-Sport:iin, joka on mahdollista lisätä lähes mihin tahansa BMW:n malliin auton tilaushetkellä. Suurin ero M-sarjalla ja M-Sport -lisävarustepaketilla on suorituskyky. Lisävarustepaketilla tuodaan auton ulkonäköön sporttisia lisäyksiä, kun taas M-sarjassa muutokset lähtevät auton suorituskyvystä asti. Näiden väliin asettuu vielä M Performance, jossa on sekä ulkonäöllisiä että suorituskyvyllisiä lisäyksiä. 

BMW:n myydyimmät automallit ovat 3-sarjasta, josta löytyy monipuolisia, mutta kooltaan keskikokoisia malleja. BMW:n vaihtoautoista suosittuja malleja on ollut myös muun muassa BMW 740, BMW 513 ja BMW x5. BMW:n autoista löytyy vaihtoehtoja niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksin ajaville. 

Katso yläpuolelta MS-auton BMW:n vaihtoautojen valikoima!