Käytetyt BMW:n vaihtoautot

BMW:n logo.

Bayerische Motoren Werke AG, tutummin BMW tai bemari, on saksalainen yritys, joka valmistaa imagoltaan urheilullisia ja dynaamisia henkilöautoja ja moottoripyöriä. Sporttisuuden lisäksi BMW on tunnettu hyvästä ajotuntumasta. BMW sai alkunsa 1900-luvun alussa lentokonemoottoreiden valmistuksesta, jota BMW jatkaa vielä tänäkin päivänä yhteistyössä Rolls-Roycen kanssa. BMW keskittyy kuitenkin nykypäivänä henkilöautojen ja moottoripyörien valmistukseen. BMW:n pääkonttori sijaitsee Münchenissä ja autotehtaita löytyy ympäri maailman. BMW:n logon väritys tulee Baijerin osavaltion vaakunasta ja on muuttunut vain vähän vuosien saatossa. Katso alta MS-auton BMW:n vaihtoautojen valikoima!

Autohaku

Näytä lisää hakukriteereitä

Autoja: 0

BMW:n monipuoliset mallit ja erilaiset vaihtoautot

Vaihtoautovalikoimastamme löytyy useita käytettyjä BMW:n henkilöautoja vaihtelevasti aina pienimmistä 1-sarjan autoista jopa suurimpiin 8-sarjan autoihin. Mallien numeromerkinnät menevät siis selkästi auton koon mukaan. Uutena tulokkaana BMW:ltä myös i-sarjan sähköautot ovat löytäneet paikkansa vaihtoautovalikoimastamme, samoin kuin erilaiset hybridimallit. Hybridimallit tunnistat mallitarkenteen e-merkinnästä. Omana sarjanaan kulkee vielä BMW:n katumaasturit, jotka tunnistaa X-merkinnästä. Nelivedot on puolestaan merkitty xDrive-mallirakenteella. Suurin osa BMW:n automalleista on kuitenkin takavetoisia, kuten BMW:n sporttiseen imagoon kuuluu. 

Vaikka lähes kaikki BMW:n mallit ovat tyyliltään urheilullisia, on varsinaisille sporttimalleille luotu oma M-sarja. Sitä ei kuitenkaan pidä sekoittaa lisävarustepaketti M-Sport:iin, joka on mahdollista lisätä lähes mihin tahansa BMW:n malliin auton tilaushetkellä. Suurin ero M-sarjalla ja M-Sport -lisävarustepaketilla on suorituskyky. Lisävarustepaketilla tuodaan auton ulkonäköön sporttisia lisäyksiä, kun taas M-sarjassa muutokset lähtevät auton suorituskyvystä asti. Näiden väliin asettuu vielä M Performance, jossa on sekä ulkonäöllisiä että suorituskyvyllisiä lisäyksiä. 

BMW:n myydyimmät automallit ovat 3-sarjasta, josta löytyy monipuolisia, mutta kooltaan keskikokoisia malleja. 3-sarjan Bemareista löytyykin niin farkkuja kuin sedaneita. Pienimmät 1-sarjalaiset ovat loistavia valintoja ensiautoksi, kaupunkiautoiluun tai vaikka perheen kakkosautoksi. Tilaa kaipaavalle puolestaan sopivan kokoinen menopeli voi löytyä esimerkiksi BMW:n 5-sarjan vaihtoautoista. BMW:n vaihtoautoista suosittuja malleja on ollut myös muun muassa BMW 740, BMW 513 ja BMW x5. BMW:n valikoimasta löytyy siis vaihtoehtoja niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksin ajaville. Perheautoa ostaessasi ei kannata antaa BMW:n näyttävän ulkonäön hämätä, sillä myös näistä sporttiautoista löytyy turvalliset isofix-kiinnikkeet, mikäli kyseessä on vähintään vuoden 2014 automalli. 

Katso yläpuolelta MS-auton BMW:n vaihtoautojen valikoima ja löydä itsellesi sopiva yksilö yhdessä myyjiemme kanssa!