Myyntipäällikkö Lahden toimipisteelle

Olemme kasvava vaihtoautojen ostoon ja myyntiin erikoistunut yritys. Tällä hetkellä toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa, Lahdessa, Vantaalla ja Ideapark Lempäälässä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli noin 16 miljoonaa euroa ja työllistämme 30 hyvää tyyppiä. Työtyytyväisyytemme on tutkitusti todella korkea ja tähän panostamme myös jatkossa. Toimitusjohtajamme Markus Sollo perusti MS-Auton Lappeenrannassa vuonna 2014 ja nykyään olemme osa vuonna 1905 perustettua Suni-konsernia.

Etsimme Lahden toimipisteellemme

AKTIIVISTA MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Haemme tiimiimme energistä ja positiivista pelinrakentajaa. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta automyynnistä, esimieskokemuksen katsomme eduksesi. Menestyäksesi tehtävässä tavoitteellisuus ja päätöksentekokyky ovat keskeisiä ominaisuuksiasi. Työpäiväsi tulevat koostumaan monipuolisesti erilaisista työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle:

  • työn kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä
  • tutkitusti positiivisen työilmapiirin, loistavat työkaverit ja kannustavan esimiehen
  • motivoivan palkkauksen, joka rakentuu pohja- ja tulospalkkauksesta

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevalla hakemuksella 23.9.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Markus Sollo 040 766 8502 tai markus.sollo@ms-auto.fi

Hae huipputiimiimme myyntipäälliköksi