MS-auton tarina 

Vuonna 2014 Markus Sollo perusti nimikirjaimiaan kantavan MS-auton Lappeenrantaan yli kymmenen vuoden autoalan tuntemuksella. Lappeenrannan lisäksi toimipisteitä löytyy Kotkasta, Imatralta sekä Lahdesta ja ostotoiminta tapahtuu Vantaalta käsin. MS-autossa keskitytään erityisesti keskihintaisiin vaihtoautoihin, joita voit ostaa ympäri Suomen! 

Osaksi isompaa autoliikekonsernia

MS-auto oli tehnyt pitkään keskinäistä kauppaa Auto-Sunin kanssa, mutta tammikuussa 2019 yhteistyö syveni kumppanuudeksi, kun MS-autosta tuli osa Suni-konsernia. Yrityskaupan myötä MS-auto sai vakavaraisuutta yrityksen kasvuun, osaavia henkilöitä taloushallintoon, it-tukeen ja järjestelmiin sekä lisää näkemystä hallitustyöhön. Syyskuussa 2023 MS-auto siirtyi kokonaan Suni-konsernin omistukseen Markuksen jättäytyessä pois toimitusjohtajan tehtävistä. 

Tällä hetkellä MS-auton tulevaisuutta työstää uusi toimitusjohtajamme Tom Tasanen, joka kuvailee tulevaisuuden näkymiä seuraavasti: “Tiivistämme konsernin yhteistyötä, keskitymme jatkossakin keskihintaisten vaihtoautojen autokauppaan ja annamme hyvän yhteishenkemme näkyä myös asiakkaille.”

Tom on tehnyt vaikuttavan uran MS-autossa jo tähän mennessä, sillä hän aloitti työskentelyn ensin myyntipäällikkönä, siirtyi pian toiseksi aluepäälliköksi ja johtaa nyt koko yritystä.

Kulmakivenä hyvien tyyppien löytyminen 

Onni on ollut löytää hyviä tyyppejä mukaan kasvutarinaan. Kautta MS-auton, nuorille on annettu vastuuta ja näytön paikkoja. Mukaan on sattunut henkilöitä, jotka ovat kasvaneet urapoluillaan. Moni työntekijä on kasvanut MS-autossa ensin automyynnissä ja myöhemmin ovat olleet valmiita ottamaan vetovastuun toimipisteestä ja tiimistä, uusia huippumyyjiä sparraillen tai vastaavasti edennyt hallinnon puolella. MS-autolla kasvaneet ovat helpottaneet yrityksen eteenpäin viemistä. He ovat omalta osaltaan vieneet yrityskulttuuria ja toimintatapoja pisteisiin. 

Tarinamme jatkuu. MS-auton tiimiin kuuluu nykyään noin kolmekymmentä autoalan ammattilaista ja autokauppaa teemme vuodessa 30 miljoonan liikevaihdon edestä. Jos haluat osaksi tarinaa, avoimet työpaikat ja avoimen hakemuksen pääset täyttämään täällä.