MS-auto laajentaa Pohjoismaiden suurimpaan autotaloon 

MS-auto Oy avaa 1.1.2020 uuden toimipisteen Ideapark Lempäälään, Pohjoismaiden suurimpaan autotaloon. Uusi toimipiste tulee olemaan MS-auton suurin 1400m² myymälätilalla ja myyntipäällikön lisäksi jopa viidellä tiimiläisellä. Mukaan uuteen tiimiin siirtyy Sami Kankaanpää Vantaan toimipisteeltä, joten saamme siirrettyä positiivisen hengen ja konseptimme myös uudelle liikkeelle.  

Laajennuksen johdosta tulemme tarvitsemaan kaiken kaikkiaan uusia automyyjiä viisi Tampereelle ja yhden Vantaalle sekä yhden uuden myyntisihteerin Lappeenrantaan vahvistamaan taloushallinnon osaamista. Paikkoja pääsee jo hakemaan avoimen haun kautta.

Uuden toimipisteen ansiosta vahvistamme asemaamme koko Suomen autokauppana, sillä uusimman liikkeen sijainti on ihanteellinen vahvistamaan olemassa olevia liikkeitä.

Uusi toimipiste sijaitsee kahden suurimman kasvukeskuksen välissä – PK-seudun ja Pirkanmaan. Tämä on mielestämme selkeä kilpailuetu moneen muuhun kartoittamaamme vaihtoehtoon nähden. Uuden pisteen myötä myös vaihtoautovalikoimamme laajenee noin 100 autolla

MS-auto on Markus Sollon vuonna 2014 perustama vaihtoautoliike ja on nykyään osa Suni-konsernia.  Vuoden 2019 liikevaihtoarvio on yli 16 miljoonaa euroa. Päätoimipiste sijaitsee Lappeenrannassa ja muut toimipisteet sijaitsevat Imatralla, Kotkassa, Lahdessa, Vantaalla ja jatkossa myös Ideapark Lempäälässä. MS-auto tulee työllistämään vuonna 2020 noin 30 autoalan ammattilaista. 

Lisätietoja:    
Toimitusjohtaja Markus Sollo
puh. 040 766 8502