Auton kotiintoimitus minne vain!

Löysitkö haluamasi auton, mutta välimatka liikkeeseemme on pitkä? Ei syytä huoleen! Säästä aikaa ja vaivaa kotiintoimituksemme avulla. Helpon ja turvallisen MS-auton kotiintoimituksen ansiosta toimitus onnistuu kotiovellesi.

Miten saan haluamani auton kotiovelle?

Löytäessäsi mieluisan auton valikoimastamme, ota yhteys myyjään ja kysy lisää toimituspalvelustamme. Myyjiimme voit olla yhteydessä esimerkiksi chat-palvelun kautta tai puhelimitse soittamalla tai WhatsAppilla. Myyjämme kertoo sinulle kaiken auton kunnosta, teknisistä tiedoista ja varusteista. Käydään samalla läpi tiedot mahdollisesta vaihtoajoneuvosta sekä tarvittaessa erilaisista rahoitusvaihtoehdoista.

Mikäli tarvitset autolle rahoituksen, voit täyttää lomakkeen valmiiksi. Myyjämme tekee rahoituskyselyn puolestasi. Mieluinen rahoitus ja hintaneuvottelut järjestyvät kätevästi myyjän kanssa myös etänä ja maksutavat ovat samat kuin paikan päältä auton ostaessasi.

Auto toimitetaan kotiisi, jolloin voit vielä rauhassa tutustua autoon ja käydä koeajolla. Mikäli auto vastaa toiveitasi, allekirjoitetaan paperit ja auto jää sinulle.

Super tyytyväinen kauppoihin! Kaikki hoitui nopsasti ja sulavasti, auto oli sellainen kuin pitikin ja tuotiin Lahdesta Kajjaaniin saakka! Voin suositella 👍

Teemme kotiintoimituskauppoja päivittäin vuosien kokemuksella. Kotiintoimituskauppa perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia.

 

Autoja: 0