Auton myynti autoliikkeelle – helpoin tapa myydä auto?

Auton myynti voi olla paljon aikaa vievä prosessi. Erityisesti halutessasi myydä auton nopeasti ja vaivattomasti, kannattaa autoa tarjota autoliikkeelle ostettavaksi. Katso myös usein kysytyt kysymykset.

4+1 syytä myydä auto MS-autolle

1. Helppoa ja nopeaa 

Auton myynti meille on näin helppoa: Täytä verkkosivuillamme ostotarjous autostasi. Myyjämme ovat yhteydessä sinuun ja esittävät tarjouksen. Hyväksyttyäsi tarjouksen tuo auto lähimpään liikkeeseemme. Myyjä tarkistaa, että auto on sovitunlainen. Täytätte myyntipaperit myyjän johdolla ja osuutesi on tehty!

2. Säästät aikaa ja vaivaa

Me pesemme ja tarvittaessa huollamme autosi puolestasi myyntikuntoon, sekä kuvaamme ja kirjoitamme myynti-ilmoituksen. Lisäksi vastaamme auton markkinoinnista, kyselyihin vastaamisesta, koeajoista sekä auton konkreettisesta myymisestä. Säästyt pahimmillaan monen kuukauden autonmyyntiprojektilta.

3. Paperityöt ja mahdollinen loppuvelka hoituvat vaivattomasti

Olemme vuosia tehneet tuhansia autopapereita vuodessa, joten kaikki käytännön paperityöt hoituvat meiltä äärettömän sujuvasti sinua kuormittamatta.  Hoidamme auton omistajuuden siirtämisen, maksamme mahdollisen loppuvelan, irtisanomme vakuutukset ja verovelvollisuus siirtyy meille. 

4. Turvallista 

Asiat tulee varmasti hoidettua oikein auton rekisteröinnistä loppuvelan lunastukseen  ja rahat saat takuuvarmasti nopeasti käyttöösi.

Bonus: Auton myyminen meille on mukavaa 

Tyytyväiset asiakkaamme puhuvat puolestamme:

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Testaa, kuinka helppoa auton myyminen meille on! Täytä täällä ostotarjous autostasi.