Automyyjä Vantaa

Etsimme seuraavaa nousevaa tähteä Vantaan toimipisteelle! 

Meillä MS-autossa vaihtoautokauppaa tehdään hymyssä suin, hyvällä asiantuntemuksella. Nyt etsimme Vantaan loistotiimiimme jatkeeksi SINUA, joka tunnistat itsessäsi myyjän mahdollisuuksia. Pieni työntekijöiden vaihtuvuus kertoo, että meillä työntekijät oikeasti viihtyvät.

Täällä on hyvä työilmapiiri, ajatellaan oikeasti työntekijän parasta ja arvostetaan työntekijää

Etsimämme henkilön toimenkuva on autojen myynti ja ostotoiminta yhdessä tiimimme kanssa. Aktiivinen ote, iloinen ilme ja rohkeus ovat avainsanoja tehtävässä pärjäämiseen.

Emme etsi kuuta taivaalta, mutta hyvää aihiota kyllä! Emme myöskään odota sinulta kokemusta autoalalta, mutta toivomme että myyntityöstä olet jo hankkinut hieman kokemusta. Pohjakoulutuksellasi ei ole merkitystä: tärkeintä on, että kaupanteko on lähellä sydäntäsi. Huomioithan, että edellytämme valitulta henkilöltä moitteettomia luottotietoja ja ajokorttia. 

Tarjoamme sinulle mielekkään työympäristön aidosti mukavien ihmisten keskellä. Pohjapalkan päälle saat reilun provision. Tiimin tuella ansaintasi on mielekästä.

Hae pikaisesti, mutta viimeistään 8.11. alla olevalla lomakkeella.  Jos heräsi halu päästä tiimiimme toiselle paikkakunnalle, avoimen hakemuksen pääset täyttämään tästä.

Hae huipputiimiin Vantaalle