Automyyjä Lahden toimipisteelle

Etsimme automyyjää Lahden toimipisteellemme! 

Meillä MS-autossa vaihtoautokauppaa tehdään hymyssä suin, hyvällä asiantuntemuksella. Nyt etsimme Lahden loistotiimiimme vahvistukseksi SINUA, joka tunnistat itsessäsi myyjän mahdollisuuksia.

Etsimämme henkilön toimenkuva on autojen myynti ja ostotoiminta yhdessä tiimimme kanssa. Aktiivinen ote, iloinen ilme ja rohkeus ovat avainsanoja tehtävässä pärjäämiseen.

Emme etsi kuuta taivaalta, mutta hyvää aihiota kyllä! Emme myöskään odota sinulta kokemusta autoalalta, mutta toivomme että myyntityöstä olet jo hankkinut hieman kokemusta. Pohjakoulutuksellasi ei ole merkitystä: tärkeintä on, että kaupanteko on lähellä sydäntäsi. Huomioithan, että edellytämme valitulta henkilöltä moitteettomia luottotietoja ja ajokorttia.

Tarjoamme sinulle mielekkään työympäristön aidosti mukavien ihmisten keskellä. Pohjapalkan päälle saat reilun provision. Tiimin tuella ansaintasi on mielekästä.

Hae pikaisesti, mutta viimeistään 23.9. alla olevalla lomakkeella, sillä haastattelemme jo hakuaikana potentiaalisia hakijoita.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Markus Sollo, markus.sollo@ms-auto.fi tai puh. 040 766 8502.

Hae huipputiimiin Lahteen alta