Automyyjä Ideapark, Lempäälä

Etsimme osaajia uudelle Lempäälän Ideaparkin toimipisteelle! 

Meillä MS-autossa vaihtoautokauppaa tehdään hymyssä suin, hyvällä asiantuntemuksella. Pieni työntekijöiden vaihtuvuus kertoo, että meillä työntekijät oikeasti viihtyvät.

Nyt etsimme uuteen, 1.1.2020 avattavaan Lempäälän toimipisteelle loistotiimiä! Avattava toimipiste tulee olemaan MS-auton suurin 1400m² myymälätilalla. Haemme viittä myyjää tiimiin, jota tulee vetämään myyntipäälliköksi Sami Kankaanpää MS-auton Vantaan toimipisteeltä. 

Etsimämme henkilön toimenkuva on autojen myynti ja ostotoiminta yhdessä tiimimme kanssa. Aktiivinen ote, iloinen ilme ja rohkeus ovat avainsanoja tehtävässä pärjäämiseen.

Emme etsi kuuta taivaalta, mutta hyvää aihiota kyllä! Emme myöskään odota sinulta kokemusta autoalalta, mutta toivomme että myyntityöstä olet jo hankkinut hieman kokemusta. Pohjakoulutuksellasi ei ole merkitystä: tärkeintä on, että kaupanteko on lähellä sydäntäsi. Huomioithan, että edellytämme valitulta henkilöltä moitteettomia luottotietoja ja ajokorttia. 

Tarjoamme sinulle mielekkään työympäristön aidosti mukavien ihmisten keskellä. Pohjapalkan päälle saat reilun provision. Tiimin tuella ansaintasi on mielekästä.

Hae pikaisesti, mutta viimeistään 22.11. alla olevalla lomakkeella.  

 

Hae huipputiimiin Lempäälään