Olemme MS-autolla varautuneet koronavirukseen

Seuraamme koronavirukseen (COVID-19) liittyvää uutisointia tarkasti sekä noudatamme viranomaisten ohjeistusta. Asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys on meille ensisijaisen tärkeää. Toimimme vastuullisesti myös tässä asiassa, joten olemme varautuneet ja ryhtyneet ennaltaehkäiseviin toimiin kaikilla toimipisteillämme.

Ohjeet MS-auton kanssa asioiville asiakkaille ja yhteistyökumppaneille:

  • Asioi puhelimitse tai sähköpostitse, jos tunnet itsesi kipeäksi.
  • Siivousta tehostettu. Olemme lisänneet siivousta ja käsidesipullojen määrää jokaisella MS-auton toimipisteellä. Autot putsataan kosketuspinnoilta jokaisen koeajon jälkeen.
  • Noudata hygieniaohjeita. Noudatathan tarkasti käsi-, aivastamis- ja yskimishygieniaa. Vallitsevassa tilanteessa emme kättele tervehtiessämme.

Henkilöstömme on ohjeistettu THL:n laatimilla toimintaohjeilla. Lisäksi noudatamme Ulkoministeriön ja THL:n suosituksia matkustusasioissa. Tilanteesta huolimatta haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin myös poikkeustilanteessa niin liikkeissämme ja puhelimitse! Voit tutustua tarkasti vaihtoautoihin myös etänä, esimerkiksi videopuhelun avulla ja pyytää halutessasi auton kotiinkuljetuksen. Auto tuodaan yhdessä sovittuun paikkaan, jossa auto käydään huolellisesti läpi hallintalaitteineen. Kotiinkuljetuspalvelusta vastaavat kokeneet ja ammattitaitoiset luovuttajamme, jotka varaavat aina riittävästi aikaa luovutusprosessiin.

Vastuullisin terveisin,

MS-auton tiimi