Auto ilman luottotietoja

Kevyesti rypistetyt 10e ja 20e setelit maassa.

Aina ei pyörät pyöri aivan niin kitkattomasti, kuin olit suunnitellut. Laskut jäävät toistuvasti maksamatta ja luottotietoihin napsahtaa pian maksuhäiriömerkintä, minkä seurauksena arjen normaali pyörittäminen hankaloituu merkittävästi. Onnistuuko auton hankinta ilman luottotietoja?

Kyllähän se onnistuu, mikäli olet jättänyt pikavippikierteen ja muut huonot taloudelliset valinnat pysyvästi taaksesi. Hoidat nykyisin laskut ajallaan ja saat säännöllisillä kuukausituloillasi lyhennettyä ulosotossa olevaa pottia.

 

Autorahoitus ilman luottotietoja

MS-auton asiakkaana voit saada joko autorahoituksen tai autolainan, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintöjä. Yhteistä molemmille ratkaisuille on se, että lainaa saa varsin maltillisen summan, ja siinä on korkeahko korko.

Autorahoitus Re-Po Rahoitukselta

 • Rahoituksen määrä enintään 4500 euroa
 • Maksimi laina-aika on 32 kuukautta
 • Edellytyksenä vakituinen työsuhde (eläkettä tai opintotukea ei lasketa työtuloksi)
 • Ajoneuvo toimii lainan vakuutena
 • Käsiraha vähintään 15% kauppasummasta, mutta mahdollista saada pienempi prosentti muiden ehtojen täyttyessä

Luonnollisesti voit tarjota vanhaa ajoneuvoasi käsirahaksi.

Viittellinen taulukko käsirahan tarpeesta eri hintaisille autoille

Saldo autolaina luottohäiriöasiakkaille

 • Merkintöjä saa olla enintään 3 kpl ja niiden on oltava vähintään 12 kk takaa
 • Jos häiriö on tuoreempi kuin 12 kk, siinä tulee olla ref-merkintä. Näitä merkintöjä emme laske kokonaismäärään lainkaan
 • Asiakkaan tulee olla vakituisessa työsuhteessa (ei yrittäjä, ei eläkeläinen) ja saada palkkaa vähintään 1500 €/kk bruttona
 • Lainan enimmäismäärä 4000 euroa
 • Maksuaika enintään 60 kk, korko 15 % ja aloituskulut 15 % (min. 300e)
 • Asiakkaan tulee täyttää myös muut Saldo autolainan myöntämisen ehdot

Vaikka autolaina on on autorahoituksen tapaan kallista rahaa luottohäiriöiselle, on siinä pari merkittävää etua autorahoitukseen verrattuna.

1. Autolainalla voit ostaa minkä vain auton, johon saamasi rahasumma riittää. Voit itse päättää, otatko autoon liikennevakuutuksen lisäksi kaskoa, eli kaskopakkoa ei tällöin ole. Tämä laskee varmuudella autoilun säännöllisiä kustannuksia.

2. Auto siirtyy heti sinun omistukseesi, eli halutessasi voit koska tahansa myydä auton pois, vaikka lainaa olisi vielä jäljellä. Tällöin sinun toki tulee joka tapauksessa maksaa nostamasi laina loppuun, olipa auto sinulla tai ei.

Mikä ihmeen ref-merkintä?

Ref-merkinnällä tarkoitetaan asiakkaan kirjallisesti rekisterinpitäjälle ilmoittamaa ja todistamaa tietoa siitä, että hän on hoitanut luottohäiriön. Tällöin rekisterinpitäjä kirjaa hoidetun häiriön perään ref-merkinnän.

Huomaa kuitenkin, että pelkkä suorituksen hoitaminen ei automaattisesti tuo sinulle ref-merkintää, vaan se on haettava itse. Suosittelemme hakemuksen tekemistä sekä Asiakastiedon että Bisnoden ylläpitämiin rekistereihin.

Miten ostat auton osamaksulla ilman luottotietoja?

Olennaista on, että saat hyväksytyn luottopäätöksen rahoitusyhtiöltä. Meidän kauttamme se onnistuu helposti, kun löydät ensin sopivan auton valikoimastamme.

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan halpoihin autoihimme, jotka edustavat valikoimamme edullisinta päätä (alk. 1490e). Näihin autorahoituksen saaminen onnistuu kaikkein helpoiten, vaikka sinulla olisikin luottohäiriömerkintä rasitteena.

Kun löydät mieluisan auton, klikkaa autosivulta “Hae alustava luottopäätös” painiketta, niin teemme alustavan rahoitushakemuksen puolestasi. Lomakkeella voit lisätiedoissa kertoa maksuhäiriömerkinnästä, niin tiedämme hakea rahoitusta oikealta yhteistyökumppanilta.