Auto osamaksulla ilman luottotietoja

Kevyesti rypistetyt 10e ja 20e setelit maassa.

Aina ei pyörät pyöri aivan niin kitkattomasti, kuin olit suunnitellut. Laskut jäävät toistuvasti maksamatta ja luottotietoihin napsahtaa pian maksuhäiriömerkintä, minkä seurauksena arjen normaali pyörittäminen hankaloituu merkittävästi. Onnistuuko auton hankinta osamaksulla ilman luottotietoja?

Kyllähän se onnistuu, mikäli olet jättänyt pikavippikierteen ja muut huonot taloudelliset valinnat pysyvästi taaksesi. Hoidat nykyisin laskut ajallaan ja saat säännöllisillä kuukausituloillasi lyhennettyä ulosotossa olevaa pottia.

 

Autorahoitus osamaksulla ilman luottotietoja

MS-auton asiakkaana voit saada autorahoituksen eli maksaa auton osamaksulla, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa voi saada varsin maltillisen summan, ja siinä on korkeahko korko.

Autorahoitus Re-Po Rahoitukselta

  • Rahoituksen määrä enintään 4500 euroa
  • Maksimi laina-aika on 32 kuukautta
  • Edellytyksenä vakituinen työsuhde (eläkettä tai opintotukea ei lasketa työtuloksi)
  • Ajoneuvo toimii lainan vakuutena
  • Käsiraha vähintään 15% kauppasummasta, mutta mahdollista saada pienempi prosentti muiden ehtojen täyttyessä

Luonnollisesti voit tarjota vanhaa ajoneuvoasi käsirahaksi.

Viittellinen taulukko käsirahan tarpeesta eri hintaisille autoille

 

Mikä ihmeen ref-merkintä?

Ref-merkinnällä tarkoitetaan asiakkaan kirjallisesti rekisterinpitäjälle ilmoittamaa ja todistamaa tietoa siitä, että hän on hoitanut luottohäiriön. Tällöin rekisterinpitäjä kirjaa hoidetun häiriön perään ref-merkinnän.

Huomaa kuitenkin, että pelkkä suorituksen hoitaminen ei automaattisesti tuo sinulle ref-merkintää, vaan se on haettava itse. Suosittelemme hakemuksen tekemistä sekä Asiakastiedon että Bisnoden ylläpitämiin rekistereihin.

Miten ostat auton osamaksulla ilman luottotietoja?

Olennaista on, että saat hyväksytyn luottopäätöksen rahoitusyhtiöltä. Meidän kauttamme se onnistuu helposti, kun löydät ensin sopivan auton valikoimastamme.

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan halpoihin autoihimme, jotka edustavat valikoimamme edullisinta päätä (alk. 1490e). Näihin autorahoituksen saaminen onnistuu kaikkein helpoiten, vaikka sinulla olisikin luottohäiriömerkintä rasitteena.

Kun löydät mieluisan auton, klikkaa autosivulta ”Hae alustava luottopäätös” painiketta, niin teemme alustavan rahoitushakemuksen puolestasi. Lomakkeella voit lisätiedoissa kertoa maksuhäiriömerkinnästä, niin tiedämme hakea rahoitusta oikealta yhteistyökumppanilta.