vaihtoautot rahoituksella jopa ilman käsirahaa - kysy myös kotiinkuljetuspalvelusta!

Käytetyt autot löydät edullisesti MS-autolta. Palvelemme sinua ammattitaidolla ja hymyssä suin – myös etänä. Joustava kotiintoimitus onnistuu kaikkiin autoihin ja rahoitus järjestyy jopa ilman käsirahaa myös halpoihin autoihin!

Autohaku

Näytä lisää hakukriteereitä

Autoja: 0
Hakuehdoilla ei löytynyt yhtään autoa.

MS-autolta löydät monipuoliset vaihtoautot Lappeenrannasta, Lahdesta, Kotkasta ja Imatralta, sekä tietenkin verkkosivuilta. Myös autokauppa etänä onnistuu kauttamme, ja pääset tutustumaan vaihtoautoihimme vaikka videopuhelun välityksellä. MS-auto on autokauppa lähellä sinua, sillä meiltä voit ostaa vaihtoauton mistä päin Suomea tahansa!

Oli etsinnässäsi sitten hyvä ja halpa auto tai vaikkapa kakkosauto, niin vaihtoautoistamme löytyy sinulle varmasti sopiva vaihtoehto ammattitaitoisten automyyjiemme avustuksella. Meiltä voit myös ostaa auton ilman luottotietoja, mikäli sinulla on säännölliset tulot ja maksuvalmiutesi on kunnossa. Jos siis epäröit mahdollisen maksuhäiriömerkinnän vaikuttavan vaihtoauton ostoon, ole yhteydessä myyjiimme niin etsitään sopiva ratkaisu yhdessä. Olemme koonneet blogiimme tietopaketin siitä, miten autorahoitus onnistuu ilman luottotietoja.

Uuden auton valinnassa kannattaa pohtia itsellesi tärkeitä kriteerejä, kuten etsitkö kallista vai halpaa autoa, ykkös- vai kakkosautoa, onko käyttövoima esimerkiksi bensa vai diesel tai kuinka kovan vetomassan autosi tarvitsee. Täältä pääset lukemaan ajankohtaista tietoa dieselautoista ja saat vastauksen siihen, kannattaako dieselautoa ostaa ja millaiseen käyttöön dieselauto on paras. 

Kakkosauto saattaa tulla monellekin ajankohtaiseksi esimerkiksi perheen kasvaessa, ja silloin pienempi ja ehkäpä halvempi auto voi olla hyvä vaihtoehto. Toki joskus kakkosautoksi tarvitaan päinvastoin ykkösautoa isompaa autoa, jolloin kriteerit voivat muuttua. Isompi auto ei kuitenkaan aina tarkoita kalliimpaa, vaan hyvä ja halpa auto voi löytyä myös niiden joukosta.

Lisäpalveluna voit ostaa vaihtoautollesi mm. MS-huoleton -lisäturvan, joka kattaa laajasti autoon mahdollisesti tulevia teknisiä vikoja. Tavallisen MS-huolettoman lisäksi meillä on tarjolla MS-huoleton Kevyt, MS-huoleton Sähkö sekä MS-huoleton Yritys. Pääset tutustumaan kaikkiin lisäturviimme lisää täällä. Muita lisäpalveluita ovat esimerkiksi MS-Kasko, etäautokauppa sekä autorahoitus, joka on mahdollista saada myös ilman luottotietoja. Lisäksi MS-autolla ostetaan autoja, vaikka uutta autoa ei tilalle hankittaisikaan, joten tarjoa rohkeasti omaa autoasi! Ostotiimimme toimii Vantaalla Ohtolankadulla. 

Voit huoletta katsella vaihtoautojamme kaikilta toimipisteiltämme, me hoidamme autojen kuljetuksen lähimpään toimipisteeseen. Halutessasi voit käyttää myös joustavaa kotiintoimitustamme, jolloin kuljetamme auton kotiovellesi asti. Kotiintoimituksemme käy kaikkiin autoihimme, myös halpoihin vaihtoautoihin!